Bajnai Nóra sportpszichológus (Budapest)

A sportolók élete nem mindig fenékig tejfel. Számos akadállyal és problémával kell megküzdeniük a pályafutásuk során, ami nem minden esetben egyszerű és gyakran nem is képesek ezt egyedül megoldani.

[wp_ad_camp_1]

Bajnai Nóra sportpszichológus (Budapest) azon pszichológusok egyike, aki maga is sportol és aktív tagja a sport világnak, ezért is vett részt szakpszichológus képzésben. Gyermek és felnőtt élsportolók és amatőr sportolók pszichés vagy mentális vezetésével foglalkozik. A teljesítményt gátló tényezők más néven a holtpontok szinte minden élsportoló pályafutásában bekövetkeznek előbb vagy utóbb. Ezeket viszonylag nehéz leküzdeni, sokszor azért is mert nem tudja a sportoló hogy mi lehet az okozója. Ilyenkor és más probléma esetén is érdemes a sportolónak sportpszichológus szolgáltatásait igénybe venni, hogy minél előbb túl essen azon a bizonyos holtponton. Nem könnyű elérni, hiszen mindkét részről komoly erőfeszítést és megannyi ülést igényel, de a végeredmény magáért beszél, ugyanis a sportoló ismét a karrierjére fókuszálhat, a rossz és akadályozó gondolatok elhagyásával.

Nem minden sportoló képes megküzdeni a karrierben előlépő holtpontokkal és ezzel nincs is semmi gond, hiszen nem vagyunk egyformák és az élethelyzetünk is különbözik más sportolóktól. Ahhoz azonban hogy minél előbb túl essünk a holtponton tapasztalt sportpszichológust kell igénybe vennünk. Bajnai Nóra sportpszichológus (Budapest) készséggel áll rendelkezésére minden él- és amatőr sportoló számára, akiknek sportpszichológusra van szükségük bármilyen téren. Válassz bátran a komoly tapasztalattal rendelkező sportpszichológust és vegye fel vele a kapcsolatot a +36 30 299 1144 telefonszámon vagy az info@bajnainora.hu email címen. Lépjen a saját egészsége érdekében mihamarabb és nem fogja megbánni!