Páratlan új építésű lakások Budapest övezetében

Nyugodt környezetre és kényelemre vágyik? Önnek sem mindegy, hogy Budapest milyen területén vásárol új építésű lakást? Szeretne egy minőségi, ugyanakkor kedvező áru otthont? A Kelenliget ház a legjobb választás!

[wp_ad_camp_1]

Az új építésű lakások Budapest övezetében manapság már sokat tudnak nyújtani kényelem szempontjából az új tulajdonosuknak, azonban a Kelenliget lakópark még ennél is többet nyújt. A lakópark környékén szinte mindent megtalálhat, ami a hétköznapjait kényelmesebbé teheti, ugyanakkor a szabadidős tevékenységek is izgalmasabbá válnak a környékbeli parkoknak és a Budai hegyeknek köszönhetően. A környéken iskolák, óvodák, üzletek, kávézók, éttermek és orvosi rendelők is szinte egy karnyújtásnyira megtalálhatók. Percek alatt elérhető a Műszaki Egyetem, de akár az Allee bevásárlóközpont is. Az eladó újépítésű lakásokhoz bőven rendelkezésre áll majd parkolóhely is, így nem kell azon aggódnia, hogy hova parkoljon, ha napokig nem használja személygépkocsiját. Minden adott egy családias környezethez, de akár párkapcsolatban élőnek és egyedülállóknak is kitűnő választás lehet a Kelenliget lakópark. A kilátás lélegzetelállító még a belső udvarra is, mivel parkosított. A nagy üvegfelületű, napfényes és tágas lakások modern gépészeti és hűtő-fűtő rendszerekkel felszerelve várják Önt is.

Amennyiben úgy gondolja, hogy időpontot szeretne kérni munkatársainktól vagy esetleg kérdése lenne vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére munkanapokon. Amit még kiemelnénk, az a könnyen elérhető tömegközlekedés, hiszen a villamos megálló a lakóház előtt található, de a 4-es metró is két perces sétára van. Vásároljon Ön is lakást ebben a fantasztikus környezetben és élvezze a Kelenföld által nyújtotta örömöket. Bízza magát a színvonalas Kelenliget lakópark lakásaira és garantáltan nem fog csalódni!