Az összecsukható, hordozható, favázas masszázságyak nagyon praktikusak

A masszázst sokan kedvelik, mert ellazít, felfrissít és segít csökkenteni vagy akár megszüntetni a fájdalmakat. A wellness központok és masszázsszalonok több fajta masszázzsal várják a vendégeiket, de akár házhoz vagy a munkahelyünkre is rendelhetünk masszőrt, ha nincs időnk személyesen felkeresni egyet.

[wp_ad_camp_1]

A favázas masszázságy kiválóan alkalmas arra, hogy különböző helyeken masszírozzanak rajta, mert hordozható, könnyű szerkezetes és nagyon egyszerűen felállítható, valamint összecsukható. Előszeretettel használják azok a masszőrök, akik rendelésre házhoz mennek masszírozni, de akár saját magunknak vagy párunknak is megvehetjük otthonra.

A favázas masszázságyaknak több fajtája is létezik. Megkülönböztetjük a masszázságyakat attól függően, hogy hány zónásak, de eltérés lehet a méretükben, a színükben, a magassági állíthatóságukban, a stabilitásukban, a lábazatukban, valamint a fekvő felületük anyagában is.

Ha praktikus összecsukható, hordozható favázas masszázságyat szeretnénk vásárolni, érdemes arra is odafigyelnünk, hogy kényelmes legyen a masszázs alanynak és a masszőrnek is. A kényelmet szolgálja a masszázságy mérete, a fejtámasz kialakítása, a fekvőfelület párnázatának vastagsága, emellett az ágy éleinek lekerekítettsége, valamint a több magasságba való állíthatóság lehetővé teszik, hogy a masszőr kényelmesen hozzáférjen a kuncsaftjához.

Ha igazán praktikus kétzónás, favázas masszázságyat szeretnénk nagy méretben, alacsony áron, akkor válasszuk az Amasar kínálatát, mert náluk csak magas minőségű masszázságyakat lehet vásárolni. Széles kínálatukat és zsebbarát áraikat megtalálja az amasar.hu internetes oldalon. Ugyanitt részletes leírást is talál a masszázságyakról, és meg is rendelheti azt a darabot, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek.