A visszajelzés mindig jó dolog

Bármiről is legyen szó, egy jó visszajelzés nem csupán jól esik az embereknek, hanem igazolja azt, hogy jó munkát végez, valamint azt is, hogy jól végzi a munkáját. Jánossal pontosan ez történt, megerősítést kapott, hogy a társaság és a munka szempontjából is nagyszerű helyre helyezte el Lászlót.

[wp_ad_camp_1]

Egy kedves levélből, melyet Lászlótól kapott János, kiderül, hogy olyan hajóra került dolgozni, ahol nagyszerűen érezte magát. Éppen ezért jövőre is ide szeretne visszamenni dolgozni. A szezon végeztével László Jánosnak küldött levelében szavakba önti köszönetét, hogy áprilisban arra a hajóra küldte ki őt dolgozni, ahol nagyon jól érezte magát. Már a jelentkezést követő egy hét múlva visszahívták a Crew Agency-től, pontosabban János, és felkínáltak számára egy hajós munkát. László majdnem hét hónapot töltött el a hajón, ahol rengeteg tapasztalatot, élményt és természetesen cimborákat szerzett.

A hajón, ahol dolgozott nagyon jó csapatba került, és sok-sok szakmai és élettapasztalatot is szerzett. László nem szeretne felhagyni ezzel az életformával, éppen ezért már most aláírta a szerződését a jövő évre. Bár maradt konyhai kisegítőnek, de szorgalmasan tanul németül, és igyekszik elsajátítani a pincér szakma rejtelmeit, hogy majd egyszer ebben a pozícióban dolgozhasson, stewardként. Ám előtte, a következő szezonban zöldséges pozícióban szeretne dolgozni.

László Jánosnak írt kedves levelében azt is kifejti, hogy energiáit a közeljövőben nagyon keményen a nyelvtanulásra fordítja, hogy elérhesse a tervezett pozícióba kerülését. Amennyiben azon gondolkodik, hogy hajós munkát vállal, látogasson el a crew.hu honlapjára, ahol további beszámolókat olvashat olyanoktól, akiknek már van tapasztalatuk ebben a munkában. Ez pedig segíthet eldönteni, kinek és mennyire felelne meg ez az életforma.