Fülplasztika, ha fülei mérete vagy alakja eltér az átlagostól

Sok ember elégedetlen a saját külsejével. Ez legtöbbször a média által ránk kényszerített sztereotípiák és szépségideálok nyomasztó hatása miatt van. Emellett persze előfordulhat, hogy valakinek valóban az átlagostól nagyon eltérő külseje van, vagy egy-egy testrészének kinézete lóg ki a megszokott keretek közül. Az egyik leggyakoribb ilyen testrészünk a fül. Elégedetlenek lehetünk annak méretével, formájával, a koponyától való távolságával, és ezek tényleg nagyon zavaróak lehetnek a mindennapokban.

[wp_ad_camp_1]

A fülplasztika szerencsére már könnyen elérhetővé vált a mindennapi ember számára is. A fülplasztikai beavatkozás segítségével a frusztráció megszűnhet, és ezáltal a páciens életminősége is nagymértékben javulhat.

A Körúti Orvosi Centrumba ellátogató páciensek reális képet kapnak a fülük állapotával kapcsolatos lehetőségekről, illetve a beavatkozást követő várható eredményekről. Lehetőség van fülcimpa kisebbítésre, fülcimpa korrekcióra, ha az beszakadt vagy V alakú, a fülcimpán keletkezet túlzottan nagy lyuk korrekciójára, elszakadt fülcimpa kijavítására, fülkagyló kisebbítésre, valamint az úgynevezett denevérfül korrekciójára is.

Ezek a műtétek körülbelül másfél-két órát vesznek igénybe és helyi érzéstelenítéssel történnek. A varratszedésre egy-két héten belül kerül sor. Ez idő alatt, és ezt követően is, érdemes vigyázni a fülekre, pántokkal védeni azokat, hogy a lehető legszebb eredményt érhessük el.

Ha többet szeretne megtudni a fülplasztika lehetséges módszereiről, esetleg szívesen megtekintené a Körúti Orvosi Centrum referenciáit, akkor keresse fel a korutiorvosicentrum.hu internetes oldalt, ahol fényképes referenciát tekinthet meg, részletes leírást talál a fülplasztikáról, megismerheti a műtéteket végző orvosokat a bemutatkozásuk által, valamint időpontot is kérhet.