Miért veszélyes a vegyszer használata?

Sokunk próbálkozott már a vegyszer használatával, mikor eldugult háztartásában valamelyik lefolyó. És azt is több alkalommal olvashattuk vagy hallhattuk, hogy nem ajánlatos alkalmazásuk. Ön sem tudja, miért nem tanácsolják?

[wp_ad_camp_1]

A Szigethalom duguláselhárítás terén jártas vízvezeték szerelőinek véleménye a vegyszer alkalmazásáról a duguláselhárításban, hogy hosszabb távon nem érdemes alkalmazni. Olyakor-olykor megoldja, de csupán átmenetileg, az elzáródást. A duguláselhárítás Szigethalom munkatársai szerint, ha vegyszert szeretnénk bevetni a dugulás megszűntetésére, akkor a granulátumosat válasszuk. Szórjuk az eltömődött lefolyóba, majd öntsük rá a leírásban szereplő mennyiségű vizet, ezután hagyjuk hatni. Nagyon fontos, hogy alaposan olvassuk el a vegyszeres dobozon található tájékoztatót – hívják fel figyelmünket a duguláselhárítás Szigethalom és környékén dolgozó szerelők.

Hosszabb távon semmiképpen se használjunk vegyszert, ezeknek ugyanis annyira maró hatásuk van, hogy egy idő után már nem csupán az elzáródást okozó gócpontot oldják fel, hanem a csöveket fémjében is kárt okoznak. Ha Ön szakértő kezekbe szeretné adni a dugulás elhárítását és nem bízná egy csodaszerre a probléma megoldását, éjjel-nappal tárcsázhatja a duguláselhárítás Szigethalom munkatársait.