Zavartalan pihenés Hévíz apartman szolgáltatásainak köszönhetően

Minden ember megérdemli a pihenést! Azt, hogy néhány nap ne a munkáról, a szürke hétköznapokról, az állandó mókuskerékről szóljon, hanem pihenésről, felfedezésről, kalandokról és közös élményekről.

Hévíz apartman szolgáltatóinak egyike, a Lorabel Apartmanház gond nélkül képes biztosítani a fent felsoroltakat. A barátságos és rugalmas szállásadók olyan modern és kényelmes nyugalom szigetet hoztak létre apartmanjaikban, melyek egytől egyig kielégítik a pihenni vágyók igényeit. Felszerelt konyha, orvosi franciaágy, komfortos elrendezés teszi otthonossá az apartmanokat. Szórakozási lehetőséget nyújt többek között az okos TV rengeteg külföldi és magyar csatornával, HD mozifilmekkel, s az ellazulást segíti a klímaberendezés és a szolárium. Az apartmanról képeket és részletes leírásokat, továbbá a házirendet, a lorabelapartmanhazheviz.hu weboldalon találhatnak az érdeklődők.

Kirándulásra is bőven van lehetőség, hiszen a Hévízi apartman közelében fekszik a Tavirózsa tanösvény, a Hévízi-tó, a Szentlélek Templom, de a Balaton és a keszthelyi Festetics-kastély is rendkívül gyorsan elérhető. Ezen kívül több szolgáltató, étterem és bolt található az apartmanok közelében. A weboldalon a „Szállás csomagok” menüpontban érdemes alaposan körülnézni, ugyanis a szállásadók gyakran kedveznek akciókkal vendégeiknek. Ezek lefoglalása történhet online is a naptár segítségével, ahol kiválasztható az időpont és megtekinthetők a szabad apartmanok, továbbá az éjszakánkénti árak és a teljes felszereltség listája. Amennyiben a háborítatlan pihenés az üdülés célja, a Lorabel Hévíz apartman nem fog csalódást okozni vendégeinek! Foglaljanak időben, a helyszínen pedig vegyék igénybe a hévízi fürdőzési vagy kerékpározási kedvezményeket!