Weboldal készítés mobilra

A Pixelhuszárnál a vezető, Mészáros Barna 10 éve szerkesztette első honlapját, azóta pedig 150 weboldalt szerkesztett már a legjobb cégeknek, és ezeknek a weboldalaknak évente több mint 2 millió látogatójuk van. Nemcsak az a fontos, hogy egy weboldal letisztult és könnyen kezelhető legyen, de az is, hogy optimalizálva legyen mobiltelefonokra is, hiszen manapság már a munkahelyen is okostelefonokat használunk.

[wp_ad_camp_1]

Mobil weboldal készítés tehát jó áron elérhető a pixelhuszar.hu weboldalon. Nagyon fontos, hogy egy weboldal jól jelenjen meg egy telefonon, hogy a cég hatékonyan tudjon kommunikálni a célközönséggel. A legjobb mód arra, hogy optimalizáljuk a weboldalt mobiltelefonokra az a reszponzív technika, ami azt jelenti, hogy úgy épül fel a weboldal, hogy a szélessége alkalmazkodjon a telefonok szélességéhez. Ebben az esetben a menüpontok összerendeződnek, a nagyobb fényképek igazodnak a kisebb képernyőhöz, az egymás mellett található blokkok pedig egymás alá kerülnek. Manapság már a kisgyerekeknek is van okostelefonjuk, ezekhez pedig általában mobilnet és wi-fi is tartozik, tehát már tényleg minden korosztály a telefonon is internetezik, ehhez pedig elengedhetetlen a mobilra optimalizálás.

A honlapkészítés úgy történik, hogy először is átbeszéljük részletesen az ügyféllel a honlap működését, majd kialakítjuk a menüpontokat, képeket és szöveges tartalmakat. A következő lépésben kialakítjuk a grafikai tervet, ezek után pedig programozunk, hogy életre keltsük ezt a grafikai tervet. Ezután elhelyezzük a szövegeket és a képeket a weboldalon, és már készen is vagyunk! Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásinkról és cégünkről, látogassa fel bátran weboldalunkat, a pixelhuszar.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a barna@pixelhuszar.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 506 1125 telefonszámot.