Nevetni mindenhol jó, de a legjobb a Dumaszínházban

Szeret nagyokat nevetni? Úgy érzi, eljött az ideje, hogy végre igazán kikapcsolódhasson? Vagy egyszerűen csak szeretné végre élőben is megtekinteni kedvenc humoristáját? Bármelyikről is legyen szó, Önnek a Dumaszínházban van a helye, de legalábbis a Dumaszínház weboldalán, ahol számos opció közül válogathat, hogy a kívánságait beteljesítse.

[wp_ad_camp_1]

A http://dumaszinhaz.hu az a weboldal, ahol mindent megtalálhat, ami a remek hangulathoz szükséges lehet. Amennyiben úgy gondolja, hogy ideje lenne az egyik hétvégén egy remek humorista poénjai által kikapcsolódni, akkor a honlapunkon Ön megtekintheti az aktuális kínálatunkat, kiválaszthatja azt az előadást, amelyikre szívesen beülne, és meg is vásárolhatja rá a jegyet. De ugyanitt akár rendelhet is humoristát, ha esetleg egy rendezvény fellépőjeként szüksége lenne rá, ahogy magát a dumaszínházat is kibérelheti ilyen céllal. Weboldalunkon továbbá Dumabolt is található. Itt Önnek is lehetősége van DVD-k, pólók, bögrék és poszterek megvásárlására is. Emléktárgyainkon egytől egyig vicces idézetek találhatóak az Ön kedvenc humoristáitól. Egy ilyen póló viselésekor, vagy egy ilyen bögréből való iváskor egyszerűen senkinek sem lehet rossz kedve. Ahogy bármelyik szoba hangulatát is feldobja majd egy humoros idézettel tarkított poszter.

Amennyiben tehát Ön is el szeretné felejteni egy kis időre a hétköznapok problémáit úgy, hogy kiváló magyar humoristák poénjait hallgatja, akkor mindenképpen látogasson el a Dumaszínház weboldalára, a www.dumaszinhaz.hu-ra, és váltson jegyet magának! Jegyfoglalás lehetséges továbbá a +36 30 680 5263-as és a +36 (1) 788-7260-as telefonszámokon, illetve a jegyfoglalas@dumaszinhaz.hu e-mail címen is. Fellépőrendelés ügyében keressen minket a +36 (1) 219-5337-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a rendezveny@dumaszinhaz.hu e-mail címre!