Válogasson a legjobb szerverek közül

Alkatrészre van szüksége? Vagy egy jó minőségű teljesen felújított szerverre? Illetve Önnek van egy feleslegessé vált szervere? Akkor a legjobb helyen jár.

[wp_ad_camp_1]

Dell szerverek mellett a kínálatunkban minden szükséges kiegészítőt és alkatrészt megtalál, melyet kedvező áron garanciálisan értékesítünk. Amennyiben felkeresi az oldalunkon láthatja, a használt ám jó állapotú szerverek felvásárlása folyamatos. Így, ha Ön is rendelkezik ilyennel és nincs már rá szüksége, akkor keresse fel a szakemberünket. A jó állapotú Dell Power Edge szerverekre folyamatos a kereslet. A felvásárlás egy műszaki vizsgát követően történik meg miután a szakembereink megvizsgálták a szerver állapotát. A vizsgálat után tesz egy árajánlatot és Ön eldöntheti, hogy szeretné el eladni. A legnagyobb kereslet a Dell Power Edge következő típusaira érkezik: R 210ll, R410, R420, R430, T710 és még számtalan másik, melyek felvannak tüntetve a honlapunkon.

Amennyiben nem eladni, hanem vásárolni szeretne szervert, akkor azt is megteheti nálunk. A kínálatunkban megtalálja az előre konfigurált szervereket, ám arra is van lehetőség, hogy a saját igényei szerint konfiguráljon egyet. Attól függetlenül, hogy melyik opciót választja, vásárlás esetén 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. A honlapunkra látogatva megtekintheti a legkedvezőbb ajánlatainkat, melyek között megtalálja a csúcsminőségű Dell Equallogic 6500 E modellt is. Amennyiben feliratkozik a hírlevél szolgálatunkra, melyben mindig az aktuális kedvezményekről tájékoztatjuk, akkor most 5000 Ft vásárlási kuponnal ajándékozzuk meg. További elérhetőségeink a +36 30 336 8244-es telefonszámon vagy az info@serverelit.hu e-mail címen.