Új modellekkel hódíthat Magyarországon a Lada, mint régi márka

Nyugodtan kijelenthetjük, mivel sajnos így van, hogy a Lada egy időre igen elfeledett márkának bizonyult. Ám mára ismét fellendülni látszik, hiszen 1100 autó értékesítésére számít évente.

[wp_ad_camp_1]

Új modellekkel hódíthat Magyarországon a Lada 2018-ban két új modellel örvendezteti meg a vásárlókat. Ezek az típusok már kikerültek a 23 pontból álló országos márkakereskedői hálózathoz. A Lada Hungary Kft. az egyik legfiatalabb importőr Magyarországon, amely talán sokakat meglep, hiszen évtizedek óta létezik a Lada, mint autómárka. A céget 2015-ben jegyezték be, és ez év végen decemberben kezdték meg az értékesítést. A 2016-ban lebonyolított forgalom jóval meghaladta a várteredményeket. 2016-ban 1100, még 2017-ben 1060 új személygépkocsit értékesítettek. A magyar piacon jelenleg négy modellpalettát értékesítenek, melyek között szerepel a Granta, Kalina, 4×4, és a Vesta. Az utóbbi modellből jelenleg csak szedán kapható, ám sokak örömére hamarosan érkezik a kombi is. A 2015 után megjelent modellek már mind az EURO 6 szabványnak megfelelő benzinmotorral vannak ellátva, így nyugodtan vásárolhatunk belőlük nem kell a tilalmaktól tartanunk.

A legolcsóbb Lada modellt már 2 millió forint alatt megvásárolhatjuk. Ám a csúcsmodell ára, közelít az 5 millióhoz. Pontosabban 4 millió 749 ezer forinttól elérhető. Ez pedig nem más, mint a Vesta SW Cross. A Ladát gyártó orosz Avtovaz cég évente több mint 311 ezer autót értékesít világszerte. Ez oroszországi viszonylatban 17 %-al több mint 2016-ban, az exportpiacokon pedig 44%-al növekedett meg a kereslet. Ez bizonyára annak is köszönhető, hogy a cég korábban nem forgalmazott olyan gépjárműveket, melyek az Európai piacra is megfeleltek. További információkért kattintson a www.ka-autoszerviz.hu oldalára.