Tetőboxok a nagyobb rakodótérért

A tetőboxok nagy előnye, hogy könnyen az autóra szerelhetők és így rengeteg plusz helyhez lehet jutni, ami kirándulások során jól jön, mivel a csomagokat kényelmesen lehet így tárolni.

[wp_ad_camp_1]

Tetőboxok megnövelik a rakodóteret, így nyomorgás nélkül lehet beléjük pakolni, vagyis kisebb eséllyel keletkezik kár a csomagokban. A tetőcsomagtartók a belsejükben lévő Power-Grip rögzítőkkel kézzel csavarható négy pontban a tetőcsomagtartóhoz. A hat pontban záródó központi zár megakadályozza a tetőbox kinyílását, ez által is védve a csomagokat. Általában, ha nyaralni indul a család, akkor hirtelen nagyon kicsi lesz a tér. Mindenki hozni akar még egy-két dolgot, így pedig hamar szűkössé válik a hely. Senkinek sem kényelmes úgy az utazás, hogy még a lábrészhez is pakolva van és úgy kell betornásznia magát a szűk helyre. Ráadásul sokszor a család hideg élelmet, konzerveket is visz magával, valamint ágyneműt, ami szintén sok helyet foglal. A Thule márka pontosan ezt ismerte fel.

Egy ilyen apróság, mint a csomagtartóba való pakolás is hatalmas fejtörést tud okozni. A Thule tetőbox viszont elegendő helyt biztosít, így, ha a csomagtartó már teljesen tele van, akkor sem kell a cuccok felét otthon hagyni, mivel kényelmesen be lehet pakolni a Thule tetőboxba. Sokkal fesztelenebb a bepakolás úgy, hogy az ember tudja, hogy kényelmesen be tud pakolni és nem kell az utolsó pár centiméter helyre is feltornyozni a magával vinni kívánt tárgyakat. A Thule tetőboxok biztonságosak és nem egyszerű az illetéktelen személyeknek leszerelni. A Thule nem csak tetőboxokat, de kerékpárolókat is gyárt nyaralásra. Ha meg szeretné tekinteni a Thule kitűnő minőségű tetőboxait, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tekintse meg a választékot!