Tanulj franciául kiváló oktatóktól francia nyelvoktatás keretein belül!

A francia nyelv ugyan nem a legkönnyebb, de számos előnye van, ha belevágsz és célul tűzöd ki, hogy elsajátítod a nyelvet. Ha szeretnél megtanulni franciául, akár magas szinten, akkor érdemes az Up2You Nyelviskolát választanod, ahol nem csak gyorsan tudsz fejlődni, de a rugalmas időbeosztás is biztosan elnyeri tetszésed!

Francia nyelvoktatás az Up2You Nyelviskolában online és személyes jelenlétű, tantermi körülmények közt is megvalósulhat. Rajtad múlik, hogy melyiket preferálod. A rugalmas időbeosztás elősegíti, hogy abban az esetben is fejlődni tudj, ha esetleg szoros az időbeosztásod, nem minden héten érsz rá vagy váltott műszakban dolgozol. Csak rajtad múlik, hogy mennyire gyorsan akarsz haladni. Ennek megfelelően választhatsz hat, tizenkettő, de akár tizennyolc órás bérletet is. Utóbbit azoknak ajánljuk, akik igazán intenzív nyelvtanulásra vágynak. Havonta egyszer rendelkezésre áll egy tanári konzultáció, melynek segítségével minden kérdéses témát át tudsz beszélni tanároddal. A francia nyelvoktatás fejleszti a szóbeli és az írásbeli készséget. Ha plusz gyakorlásra van szükséged, az sem jelent akadályt.

A francia nyel ismerete által hatalmas előnyre tehetsz szert. Bátran jelentkezhetsz egy francia felsőoktatási intézménybe, hogy külföldön folytasd tanulmányaid. A munkaerő piacon is nagy előnnyel indulsz, főleg abban az esetben, ha a francia mellett beszélsz egy másik idegen nyelvet is. Ezenkívül a nyaralások során is nagy hasznát veheted a nyelvtudásnak, nem csupán Franciaországban, hiszen szerte a világon több, mint kétszázhetvenöt millió ember beszéli a nyelvet. Ha a francia nyelvvizsgára szeretnél felkészülni természetesen az sem jelent problémát, az Up2You nyelviskolában ennek kapcsán is kaphatsz segítséget!