Színvonalas és személyre szóló cigi tartó gravírozás!

A cigarettatartó még akkor is divatos cikk, ha az elmúlt években visszaesett a cigarettaeladás. Ez annak a kiváló minőségű munkának és kivitelezésnek köszönhető, amely ennek a tiszteletreméltó terméknek a gyűjthető változataihoz tartozik hozzá. Azért alkották őket, hogy a cigarettát védve tartsák, miközben nem száradnak ki. Az antik piac legkeresettebb példái a viktoriánus korszakból származnak. Ezek az ezüst cigarettadobozok, amelyek rendkívül díszítettek, manapság is divatosak, ráadásul gravírozhatóak is.

Cigi tartó várja a gravirexpressz.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és válogasson személyre szabható cigaretta tartóink között. A szabványos cigarettatartó egy kicsi, kinyitható doboz, amely téglalap alakú és vékony. Gyakran láthatja őket lekerekített oldalukkal és élekkel, így kényelmesen hordhatják őket az öltöny zsebében. Egy tipikus tokban nyolc-tíz cigaretta kényelmesen elfér. A cigarettákat a tok belső oldalához pakolják, néha csak az egyik vagy mindkét oldalához. Manapság gumit használnak a cigaretták helyben tartására, de évtizedekig a tokokhoz egyedi tartók jártak, hogy a cigaretta ne mozduljon el szállítás közben. A cigarettatárcát nem szabad összetéveszteni a cigarettás dobozzal, amely nagyobb, és több cigaretta tárolására tervezték.

A cigarettadobozok elkészítésének pontos dátuma nem ismert. A 19. századi megjelenésük azonban egybeesett a cigaretták tömeggyártásával, ami szabványos méretűvé tette őket. A gyártott cigaretták méretének egységessége lehetővé tette a cigarettatartó fejlesztését. Mint a legtöbb találmány, ez is egyszerű kialakítással indult, és szabványos fémekből készült. Hamar kiderült azonban, hogy a nemesfémek, mint például az ezüst, tökéletesek a tokok számára, mivel tartósak, szívósak, és könnyű díszíteni őket. A gravirexpressz.hu weboldalon kapható cigi tartókat bármikor gravíroztathatja is.