Tanácsadás a nevelésről Bajnai Nóra által

A szülők sokszor érezhetik azt, hogy tanácstalanok a gyermekükkel kapcsolatban, ugyanis a mai rohanó világban egy nagyon felgyorsult tempót diktálunk, melynek következményei a gyermekeinkre is kihatnak. Ebben próbál segíteni a szakértő.

[wp_ad_camp_1]

Tanácsadás a nevelésről Bajnai Nóra sportszakpszichológus által. Aki nem csak a pszichológia terén jeleskedik kimagasló tudással, de a sportban is teljes mértékben otthon van, ugyanis mindmáig aktívan részt vesz benne. Arról nem is beszélve, hogy egy ideig versenyszerűen űzte a kedvenc sportjait, melyek az atlétika és a tenisz. A tanulmányait 2013-ban fejezte be az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján. Majd ezt követően 2015-ben megszerzte a sportszakpszichológus képesítést is. Ez idő alatt nem csak az elméleti tudást szerezte meg, de a szakmai gyakorlatban is jeleskedett. Nagyon sok különféle kutatásban vett részt, illetve a klinikai és a gyermekvédelmi területeken is jeleskedett. Nem csak élsportolók számára, de amatőrök, gyerekek és felnőttek részére egyaránt segítséget kínál a különféle szolgáltatásai által.

Melyek között megtalálható a nevelés tanácsadás is. Melyet legtöbb esetben, akkor szoktak igénybe venni a szülők, amikor kistestvér születik. Továbbá segítségnyújtással szolgál még más kényes helyzetekben is. Ilyenek lehetnek az elakadás a gyermeknevelés területén, vagy csak a saját szülő módszereinknek szeretnénk javítani. A gyerekek nagyon rosszul reagálhatnak az életükben jelentkező nagy változásokra. Mint pl. egy válás, vagy gyász ilyen esetekben a szülőknek nagyon meg kell fontolniuk, hogyan is mondják el a gyermekik számára. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a bajnainora.hu oldalára kattintva.