Olvasson mégtöbbet a tanulmányainkról!

Az önkormányzati fejlesztési és települési rehabilitációs projektek megvalósításának finanszírozásához szükséges pénzösszeg megszerzéséhez szükséges alkalmazások egy megvalósíthatósági tanulmány kidolgozását igénylik. Erről mindent megtudhat nálunk, ahol több érdekes tanulmányt is olvashat ebben a témában.

[wp_ad_camp_1]

A tanulmányról itt írunk ezért ha ön is többet tudna meg erről a témáról, akkor keresse fel bátran a varosfejlesztes.hut-t és nem fogja megbánni, hiszen rengeteg hasznos információval gazdagodhat ha ide kattint. A támogatások megszerzése egy fejlesztési eszköz,  nem pedig egy cél, így a megszerzése nem csak egy kidolgozott, pontos tanulmány, hanem egy jól elkészített projekt, amely biztosítja a pályázat alapját. Ez akkor biztosítható, ha az önkormányzat professzionálisan kialakított, komplex városi fejlesztési cselekvési tervvel rendelkezik, amelyek közül néhányat – vagy ritkábban az egészet – a pályázati projekt alkot. A Városfejlesztési Bizottság megvalósíthatósági tanulmányokat készít jól megtervezett, összetett településfejlesztési akcióterületi tervek alapján.

A Városfejlesztés Zrt. 1997-ben alakult. Küldetésünk az, hogy ismertessük és elérhetővé tegyük a városi fejlesztés európai operatív modelljét, amely a köz- és a magánszféra (PPP) együttműködésén alapul, nemzeti összefüggésben. Ezt a modellt Magyarországon indították és alkalmazták a SEM IX Városfejlesztő Rt. által irányított Ferencváros rehabilitációs projektjének előkészítése és végrehajtása során. Bővebben rólunk és szolgáltatásainkról a varosfejlesztes.hu weboldalon olvashat ahol mindent megtudhat rólunk és természetesen elérhetőségeinket is megtekintheti majd, tehát ne habozzon, keressen fel minket bátran, nem fogja megbánni.