Security essen 2018 Exhibition a partnerekért mindent

A vállalatunk mindig arra törekszik, hogy a partnereink igényeinek kielégítésben a legjobb tudásunkhoz mérten tegyünk eleget. Immáron nem, mint cég, sokkal inkább cégcsoport.

[wp_ad_camp_1]

Security essen 2018 Exhibition Magyarországon számos helyszínen volt megtekinthető, többek között Mórahalmon, Pécset, Győrben és Szegeden is. Ezek a találkozó azért bizonyulnak nagyon előnyősnek, mivel az érdekeltek személyesen találkozhatnak velünk, tekinthetik meg a legújabb fejlesztéseinket és tehetik fel az esetleges kérdéseket. Amennyiben Önnek is felkeltettük az érdeklődését és szeretne rólunk és a termékeinkről többet megtudni, akkor kattintson a tell.hu oldalára. A T.E.L.L cégcsoport legfőbb tevékenysége továbbra is a fejlesztés és a gyártás, melynek kereteink belül a mobilkommunikációs és IP technológiák megvalósítása zajlik. Az eszközök forgalmazását és piacra juttatását egy belföldi cég végzi, amely szintén a T.E.L.L. cégcsoport keretei közé tartozik és nem más, mint a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. Továbbá a vállaltunk rendelkezik még egy harmadik pillérrel is, amely a flottamenedzsment, mint komplex szolgáltatást foglalja magába.

Ez a cégünk által kifejlesztett easyTRACK rendszer segítségével működtethető, és immáron 2500 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás használja megelégedetten. A T.E.L.L. cégcsoport  eszközei számtalan területen megjelenek magán és vállalkozói szférában egyaránt. A termékkínálatunk kiterjed a távfelügyeleti szolgáltatás nyújtáshoz szükséges összes rendszerelemre, egészen a végponti eszközöktől a fogadó szoftverekig. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és bővebb információra lenne szüksége, akkor keressen fel bennünket a +36 30185 90 92-es telefonszámon.