Flow élmény

A flow élménynek köze van a szabadulószobákhoz és ahhoz, hogy mennyire felszabadul az ember egy ilyen játék során, és erről bővebben is olvashat majd weboldalunkra kattintva.

[wp_ad_camp_1]

A flow élmény egy kifejezés arra, hogy miért is érezzük magunkat annyira jól és felszabadultnak a szabadulószobákban. A flow állapot azt jelenti, hogy teljesen elmerül abban amit csinál, vagyis a szabadulószobák esetében teljesen belemerül a játékba, teljesen elmélyül a szerepben, amit játszania kell, és arra a 60 percre amíg a játék tart teljesen átszellemül. A flow élményről bővebben is olvashat majd az exittheroom.hu weboldalon, ahol megtalálhatja a szabadulószobák listáját, és jelentkezhet is barátaival, kollégáival vagy családjával valamelyik szobába. A flow-elmélet szerint az ember akkor teljesít a legjobban, amikor teljesen elmerül abban amit csinál, olyannyira, hogy a külvilág meg is szűnik létezni a számára.

A flow-elmélet

A flow-elmélet tehát érvényes a szabadulószobákra is, hiszen a játékosok annyira elmélyülnek a játékban és annyira átérzik a játék szellemét, hogy nem is gondolnak a külvilágra, csak arra hogy minél hamarabb kijussanak a szabadulószoba fogságából. A flow élmény azért annyira hatalmas és erőteljes, mert az emberek mindenféle erőfeszítés nélkül nyújtják a maximumot, így a legtöbbet hozzák ki saját magukból. Amennyiben megtekintené a flow elmélet teljes leírását vagy a szabadulószobákról szeretne több információt és részletet megtudni, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat, az exittheroom.hu-t és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is és jelentkezhet valamelyik szabadulószobánkba. Kérdéseit bátran felteheti együttműködő ügyfélszolgálatunknak az info@exittheroom.hu weboldalon, vagy tárcsázza a +36 20 779 19 25 telefonszámon és itt minden kérdésére választ kap.