Schleich termékek minden mennyiségben online

A Schleich Toys kínálatunkban mindenféle Schleich játék, Schleich farm, Lóklub és még sok más megtalálható. Széles választékot kínálunk az összes vezető kategóriából, beleértve a vadállatokat, a haszonállatokat, az Eldrador sárkányokat és még sok mást.

Schleich termékek széles készlete várja a jatektenger.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és megtalálhat minden részletet a rendelésről is. A Schleich-figurák a legapróbb részletekben vannak modellezve, szeretettel festve, és egyidejűleg játékra és tanulásra ösztönzik a gyerekeket. A Schleich Eldrador Creatures Eldrador Mini Lava Robotja robusztus lávakőből készült, és izzó, levehető fejszéje komoly pusztítást okoz. És nem egyedül jön: a Lávaúr, a Lava Világ Mini Lényeinek vezetője, kiadja a parancsokat, és elhelyezhető a robotban. Teste erős kristályból készült! Magasan a láva világ vulkánjai felett Schleich Eldrador Creatures sas fenségesen köröz a levegőben. Mozgatható szárnyai biztosítják, hogy az ügyes madárnak elegendő hajtóereje legyen, és könnyen elsajátítsa a bonyolult repülési manővereket.

A tűz sas a legkisebb mozdulatokat is érzékeli a földön – és ha betolakodó érkezik, akkor a ragadozó madár nem habozik sokáig: átnyújtja mozgatható, átlátszó szárnyait, és az ellenség felé repül. Izzó, lángoló farkát húzza maga mögé, és úgy néz ki, mint egy zuhanó üstökös. A tűz sasnak borotvaéles karmai vannak, amelyekkel könyörtelenül markol. Egy másik fegyver, amelyet támadásokban használ, ívelt, hegyes csőre. A Schleich Eldrador lényekből származó Rock Beast a kővilág megközelíthetetlen, zord hegyei között él. Elülső lábai erőteljes és borotvaéles karmokkal rendelkeznek, amelyek könnyedén méretezik a meredek sziklafalakat. Még a legkisebb mozdulat sem kerülheti el mérgező zöld szemeit. Amennyiben megrendelné ezeket a játékokat kattintson a jatektenger.hu-ra.