Santa Barbara órák, ahol a kaliforniai álom kezdődi

A karóra alakulása az 1911-ben létrehozott kaliforniai lovaspóló klub nevéhez fűződik. Ez az egyik legrégebbi és legnagyobb tekintéllyel bíró lovaspóló klub.

A Santa Barbara órák a divatot, eleganciát és a magas minőséget képviselik. Az órák hamar nagy közkedveltségnek örvendtek, s ez a kezdetek óta mit sem változott. Különböző anyagokat és színeket alkalmazva a gyártó igyekezett olyan órákat létrehozni, melyek nem csupán divatosak, hanem különböző funkciókkal is bírnak. A Santa Barbara órák többnyire bőr, szilikon vagy fém szíjakkal készülnek. Üvegük általában kristály, mely nagyon ellenálló anyag, a külső hatások ellen komoly védelmet nyújt. A küllemet tekintve a gyártó igyekszik az egyszerűségre és a harmóniára törekedni. A Santa Barbara órák számlapja passzol a szíj színéhez vagy mintájához, megteremtve ezzel az oly népszerű „egyszerű, de nagyszerű” elvet.

A Santa Barbara órák japán kvarc szerkezettel vannak ellátva, s ez nem csupán a megbízhatóságuknak alapját képezi, de lehetővé teszi a könnyű javíthatóságot is. A vízállóságuk változó, az orauzlet.hu oldalon kapható órák közül az 50-100 méterig kalibrált modellek az általánosak. Funkcióik igen széleskörűek. Dátum, a hét napjai, dual time, kijelzésére is képesek bizonyos darabok, továbbá foszforeszkáló mutatókkal és indexekkel is fel vannak szerelve, melyek segítségül szolgálnak a sötétben való adatleolvasáshoz. Az orauzlet.hu weboldalon a Santa Barbara órák nagyon alacsony áron érhetőek el, s egy év garancia jár minden modellre. A termékek kosárba helyezése után a vásárlás összegétől függően különböző ajándékokkal jutalmazzák a vásárlókat. Ne habozzanak, rendeljék meg a különleges Santa Barbara órák valamelyikét férfi vagy női kivitelezésben, akár ajándékba is, hisz a díszdoboz, melyben érkezik, tökéletes minden alkalomra!