Samsung utángyártott toner alacsony áron!

A Samsung alacsony hőmérsékletű fixáló tonere hozzájárul az elektromos áramfogyasztás csökkentéséhez, mivel a tonert a korábban lehetségesnél alacsonyabb hőmérsékleten rögzíti a papírra. A 1/100 milliméter méretű részecskéket tartalmazó porított tintát az irodai fénymásolókban és lézernyomtatókban tonerként használják. A toner egy kötőanyag nevű gyantából áll, amely színezékeket és kenőanyagokat tartalmaz szétszórva. Hő hatására a toner kötőanyag megolvad, és a papírra tapad, létrehozva a nyomtatott képet.

Samsung utángyártott toner vár mindenkit a best-toner.hu weboldalon, tehát látogasson el ide bátran és megtalálhatja a teljes toner kínálatunkat az árakkal együtt. A másológépek által felhasznált elektromos energia több mint felét a toner megolvasztásához szükséges hőtermelésre használják fel. A fénymásolók és nyomtatók környezetre gyakorolt ​​hatásának csökkentése érdekében fontos olyan tonerlekötők kifejlesztése, amelyek alacsonyabb hőmérsékleten is megolvaszthatók és rögzíthetők. A kristályos poliészter tonerkötő gyantáját úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek. A hagyományos tonerekkel összehasonlítva a Samsung tonerje poliészter kötőanyagú gyantát használ, amely akár 30°C hőmérsékleten is megolvad, mint a hagyományos sztirol/akrilgyanta tonerek. Ez a toner rendkívül hatékonyan tapad a papírra, és lehetővé teszi a nagy sebességű nyomtatást és az energiamegtakarítást.

Továbbá a Samsung felületkémiai technológiájának alkalmazásával egy alapvető tulajdonsággal rendelkező toner kötőanyagot tervezett; poliésztert tartalmaz, amely nagymértékben diszpergálja a fontos színezőanyagokat és felületi kenőanyagokat. Amennyiben többet tudna meg nézzen be hozzánk a best-toner.hu weboldalra.