Gél lakk vásárlása kedvező áron

Ha hozzászokott a lakk típusú manikűrhöz, és nem látja értelmét annak, hogy még többet fizessen valamiért, ami egy nap alatt tönkremegy, akkor imádni fogja a gél alapú körömlakkot. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Gél lakk várja kedvező áron a marilynails.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és megtekintheti a legjobb lakkokat méghozzá olcsón. Felhordás előtt rázza fel a lakkot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól keveredik. Egy jó rázás megkönnyíti az alkalmazást. A körömkötő felvitelének célja az optimális teljesítmény biztosítása a természetes köröm és a gél lakk közötti kötés fokozásával. Ha úgy érzi, hogy a felhordása nem tart olyan sokáig, mint kellene, próbáljon meg körömragasztót használni. Szerezzen magának egy szép és praktikus kutikulaolajat, mert gyakran kell hidratálnia a körmét, mivel a géllakk használata kiszáríthatja. A gél körömlakk viszonylag új a körömlakk szcénában, és leáztató gél lakként is ismert. 2012 körül kezdett elterjedni a szépségiparban, amikor az olyan márkák, mint az Opallac, elkezdték kiadni a „csináld otthon” készleteket.

Oké, valójában van néhány különböző típusú gél lakk, tekintve, hogy minden körömlakk valamilyen gélt használ. A márkák gyakran beleteszik a „gél” szót a terméknévbe, hogy többletértékesítést szerezzenek, mindezt megtévesztő módon. A zselé, amelyről itt konkrétan beszélünk – ami az általunk forgalmazott gél lakk – kemény gélként vagy UV/LED géllakként ismert. Az UV- és LED-es térhálósodás egy kémiai folyamat, amelyben a láncreakció hőt hoz létre, és a gél megköt. Amikor a gél megköt, ragacsos réteget hagy a tetején, amelyet szöszmentes ruhával távolítanak el. A géllakk tartósabb manikűrt eredményez a hagyományos körömlakkhoz és a Breathable lakkhoz képest. További részletekért és gél lakk rendelésért vegye fel velünk a kapcsolatot a marilynails.hu weboldalon.