Parkettavédő fólia a biztos védelemért!

A parketta javítása vagy cseréje sajnos nem olcsó mulatság. Ha szeretné, hogy parkettája hosszú ideig karcolásmentes legyen és ne látszódjon felületén az igénybe vétel, akkor érdemes gondoskodni a védelméről parkettavédő fólia által!

[wp_ad_camp_1]

Parkettavédő fólia nagy segítséget jelent a parketta védelmében. A görgős íróasztal szék egy kiváló találmány, de nem a parketta szempontjából. A görgős íróasztal szék ugyanis a parketta legnagyobb ellensége. De, nem csak ez tudja a parkettát megkarcolni, hanem a magassarkú is. Természetesen nem az jelenti a megoldást, hogy zokniban lábujjhegyen közlekedik és száműzi otthonából vagy az irodából a görgős íróasztal széket, hanem parkettavédő fóliát kell beszerezni. A parkettavédő fólia általában átlátszó, így egyáltalán nem zavaró, továbbá tökéletesen passzol bármilyen irodába vagy otthonba. A parketta védő fólia nem mozdul el és nem hagy nyomot eltávolítás után. Kifejezetten olyan területre érdemes helyezni, ahol a parketta komoly igénybe vételnek van kitéve. A parkettavédő fólia tökéletes védelmet nyújt a felületi kopás és elszíneződés ellen is.

A parkettavédő fólia segítségével stílusosan tudja védeni parkettáját. Akár a házikedvencek alá is helyezhető a fólia, mivel a karomnyomok ellen is kiváló védelmet nyújt. A padlóvédő fóliával akár a teljes parkettát le lehet fedni, de kifejezetten igénybe vett területre is helyezhető, például az íróasztal görgős szék alá. A parkettavédő fólia kiváló védelmet nyújt a különféle külső hatások ellen és akár évekre is meghosszabbítható általa a parketta élettartama. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni vagy megtekinteni a parkettavédő fóliákat, akkor látogasson el a padlovedelem.hu webáruházba és tájékozódjon!