Női felsők minden mennyiségben online!

Mielőtt új blúz vásárlására gondolna, rendbe kell tennie a méreteit. Ezeket elvégezheti egy szabónál vagy otthonában, de fontos, hogy pontos legyen. Különösen a nyakát, a mellkasát, a karját és a derekát szeretné mérni. Bár a mérés meglehetősen intuitív, íme néhány tipp a legpontosabb számok rögzítéséhez.

Női felsők a https://catwalker.hu webáruházból rendelhetőek pénztárcakímélő áron, tehát ne vesztegesse az idejét, kattintson ide még ma és átböngészheti a teljes női felső kínálatot. Tekerje a mérőszalagot a nyaka aljához, pontosan oda, ahol a vállával találkozik. Ha kényelmes gallért szeretne, jegyezze fel a számot. Ha azonban lazább illeszkedést szeretne, tegye az egyik ujját a szalag alá, majd rögzítse. Mellkas: Kezdje ezt a mérést közvetlenül a hónalja alatt. Győződjön meg arról, hogy a mellkas és a lapockák legszélesebb részét körözi, anélkül, hogy túl szorosan összenyomná a szalagot. Karok: Pontosan határozza meg a nyak hátsó részének közepét, és mérje meg ettől a helytől a váll végéig a kar tetejét. Ezután mérje meg a vállától a csuklócsontjáig, kissé hajlítsa meg a karját, hogy legyen mozgásnak hely. Ha összeadja a két számot, akkor megvan az ujja hossza. Derék: tekerje körbe a szalagot a derékvonala körül, amelynek pontosan a köldök helyén kell lennie. A nyakméréshez hasonlóan tegye az ujját a szalag alá, ha lazább illeszkedést szeretne.

Ha már tudja, milyen méretre van szüksége, itt az ideje, hogy jól gondolkodjon. Mint minden más ruhadarab esetén, olyan inget szeretne, amely széles mozgásteret tesz lehetővé, de hízelgően megmutatja testét. Ez egy trükkös egyensúly lehet, különösen akkor, ha az első dolgot szokta levenni a vállfáról. Ha karcsú vagy sovány teste van, akkor fontolja meg a karcsú szabású felsőket. Itt a szerkezet kissé feszesebb, anélkül, hogy bő derék rész lenne. A magasabb vagy izmosabb testalkatúaknak kerülniük kell ezt a típust. Amennyiben többet tudna meg és esetleg rendelni szeretne, nézzen be a catwalker.hu-ra.