Ne Fizess Teljes Árat! …hogy pénz maradjon a zsebedben!

Kedvezmény-kártya oldalunkon akcióba lendültek a kuponok és a kedvezmények!

Honlapunkon tájékoztatást nyújtunk a különböző kedvezményekről, akciókról és törzsvásárlói programokról, bármilyen területről legyen is szó. Egyre népszerűbb a vásárlási kupon, nap mint nap rengeteg akció és kedvezménykártya program indul. Törzsvásárlói kártyák, pontgyűjtő lehetőségek kínálkoznak elérhető áron a szabadidős programok, a mindennapi bevásárlás, vagy éppen a kultúra területén. Nyaralást vagy kirándulást tervezve, a különféle turizmus kártyák révén tehetsz szert kedvezményes szállásra, vagy csökkentheted az utazási költségeket.

A különböző városkártyák a helyi lakosság részére nyújtanak kedvezményt a helyi közlekedés és helyi programok tekintetében. Ráadásul már a különböző közmű-szolgáltatók is vezetnek be kedvezménykártyákat. Így a rendszeres és pontos közmű-díjak fizetését követően akciós ajánlatokhoz, nagyszerű lehetőségekhez juthatsz.

Neked, mint fogyasztónak is bizonyára egyre inkább nő az igényed a takarékos, de megfelelő minőségű vásárolásokra. Fontos számodra, hogy jó áron juss színvonalas termékekhez, szolgáltatásokhoz? Mivel a szolgáltatók, értékesítők kiemelten érdeke, hogy ügyfeleik, vásárlóik elégedettek legyenek, ezért sokan közülük különféle kedvezményekkel, törzsvásárlói programokkal és akciókkal állnak elő.

Weblapunk a kedvezmény kártya programok és különböző akciók mellett klubkártya lehetőségeket is bemutat. Böngészd oldalainkat, és találd meg a Neked megfelelő szolgáltatási terület kedvezményeit. Gyűjtsd össze segítségünkkel kedvenc szolgáltatóid kuponjait és bónuszait. Nálunk biztosan megtalálod a Számodra megfelelőt! Diákoknak és nyugdíjasoknak szóló kedvezményekre, akciókra is a fókuszálunk. Mint említettük, nem feledkezünk meg a klubkártyákról sem.

Turizmus vagy étkezés, szabadidő vagy divat, házépítés, lakberendezés vagy bármilyen más terület, az akciókat egy helyen, nálunk megtalálod!

Válassz minket, és jól informált leszel. Ne fizess többet, ha nem muszáj! Tudod, a Kedvezménykártya oldal ÉRTED VAN! Hogy PÉNZ maradjon a zsebedben!

Ui: Weblapunk teljesen független a Magyar Kedvezmény Kártya – MKK Kedvezménykártya rendszertől, így a www.magyarkedvezmenykartya.hu, www.magyarkedvezmenykartya.biz, www.magyarkedvezmenykartya.org és hasonló oldalakkal semmilyen együttműködésünk nincs.