Műszaki webáruház kiváló termékekkel!

Az otthon legnépszerűbb és legelterjedtebb készüléke a hűtőszekrény. Szinte lehetetlen működni egy nélkül, és mivel évekig fogjuk használni, a kihívás az, hogy megtaláljuk a változó életmódnak megfelelő hűtőszekrényt.

Műszaki webáruház várja online a legjobb hűtőszekrényekkel, tehát keresse fel a digitalweb.hu weboldalt és itt kiválaszthatja az igényeihez leginkább illő hűtőszekrényt. Mérőszalaggal keresse meg a hűtőszekrény helyének szélességét, mélységét és magasságát. Ne felejtsen el 25 mm szabad helyet hagyni a tetején, hátán és oldalain, hogy a hűtés során keletkező hő távozhasson. Feltétlenül mérje meg a hézagot (bejárati ajtók, ajtónyílások stb.) annak biztosítása érdekében, hogy a hűtőszekrény leszállításakor biztonságosan illeszkedjen az otthonba, és a régi hűtőszekrény biztonságosan eltávolítható legyen. Azt is figyelembe kell vennie, hogy a hűtőszekrény ajtaja milyen irányban nyílik ki, mivel a szekrények és a falak megakadályozhatják az ajtók megfelelő kinyílását. Bal oldali csuklós hűtőszekrényeknél a csuklópántok az ajtó bal oldalán vannak, amikor az egység felé néznek, és az ajtó a jobb oldalról nyílik. A jobb oldali csuklós hűtőszekrényeknél a csuklópántok az ajtó jobb oldalán vannak, amikor a készülék felé néznek, és az ajtó bal oldalról nyílik.

Néhány hűtőszekrény megfordítható ajtóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az ajtó jobbra vagy balra csuklós lehet, attól függően, hogy melyik illik a legjobban a helyéhez. Bizonyos modellek speciális csuklóváltó készletet igényelnek, ezért feltétlenül ellenőrizze a műszaki adatokat. A megfordítható ajtók különösen praktikusak a korlátozott helyű konyhákban. Egyes konyhai elrendezések korlátozzák a hűtőszekrény méretét. Lesz egy hűtőszekrény, amely megfelel az Ön igényeinek, és elegendő helyet biztosít mindennek. Még a kisebb egységek is rugalmas belső kialakítással rendelkeznek a kapacitás maximalizálása érdekében. További részletekért nézzen be a digitalweb.hu-ra.