Mindig friss szállodai ágynemű, szállodai lepedő a visszatérő vendégekért!

A szállodákban, hotelekben időnk nagy részét az ágyban töltjük, oda inkább csak aludni megyünk. Ezért fontos, hogy a szállodai ágynemű minőségi, kényelmes és igényes legyen.

[wp_ad_camp_1]

Egy szállodáról kialakított vélemény az alapján születik, hogy mennyire érezzük magunkat komfortosan az adott helyen. Mennyire ügyelnek szállásadóink a higiéniára, oda figyelnek e mindenre, hogy a vendégek visszatérjenek hozzájuk. Az egyik legfontosabb szerintem az, ha az ágy rendben van. Ha az kényelmes és az ágynemű már első pillantásra magával akar minket rántani, már szereztünk egy jó pontot. Az elégedett vendégek viszik egy szálloda jó hírét.

Mi kell ahhoz, hogy ez megtörténjen? Először is, nagyon fontos az ágynemű látványa és minősége.

A szállodai ágynemű akkor jó, ha kellemes anyaga van, ha jól bírja a gyakori mosást és ennek ellenére is sokáig szép marad. A legtöbb esetben fehér színű szállodai ágynemű vár minket, hogy álomra hajtsuk fejünket benne. Miért alakult ez így? A fehér ágynemű tisztaságot, ápoltságot, békességet, biztonságot közvetít. A feng shuiban a fehér szín nagyon erős és meghatározó. Minden színhez illik, legyen a padló és a fal színe akármilyen, a fehér szállodai ágynemű a legjobb választás. A fehér békességet, harmóniát áraszt. Érdemes tehát szállodai ágynemű választásánál a fehéret választani.

Ágynemű
Ágynemű

Azonban ettől el is térhetünk természetesen, ha a szálloda stílusa például a falusi vendéglátáson alapszik, akkor ez a kalász mintás, zöld színű szállodai ágynemű igazán bájos stílust ad a vendéglátó egységnek. De beszélhetünk például nászutas lakosztályról, ahol egy impozáns szatén szállodai ágynemű fokozhatja a hangulatot.

Aki járt már olyan lovas tanyán, ahol a lovaglás és a lovak szerelmesei meg is tudnak szállni, tudják, hogy különleges hangulatuk van az ilyen szállásoknak. Ebben az esetben a szállodai ágynemű miért ne lehetne lovas? Nagyon stílusos és eredeti ötlet, ha a szálloda dizájnja egyedi. Ahol a lovakkal együtt aludhatunk és kelhetünk fel, biztosan felejthetetlen élmény marad.

Mindegy, hogy egy szálloda hány csillagos besorolású. A szállodai ágynemű, az ággyal együtt a legfontosabb eleme ennek a szférának. Egy vendéglátóhely üzemeltetése sok kiadással jár. Egy kis átgondolással viszont jócskán le lehet faragni a költségeket. Ha például minőségi textíliákat használunk, akkor azok jóval több ideig tudnak majd szolgálni minket, mint egy olcsó, de gyakran cserélendő szállodai ágynemű, szállodai fürdőköpeny, vagy szállodai törölköző.

Élményekben gazdag utazást, felfedezést, minél több szálláshely meglátogatását és pihentető álmokat kívánok mindenkinek!