Mik a mikroszálas takaró előnyei?

Egy szép mikroszálas takaró bármikor jól jön otthon, de utazások, kirándulások, stb. alkalmával is. Manapság rengetegféle anyag létezik, s aki mindenből a legjobbal szeretné körbe venni magát, alaposan megfontol minden döntést. Még egy takaró, pléd vásárlás is átgondoltan történik.

A mikroszálas takaró előnyei sokak számára kecsegtetőek, még akkor is, ha a természetes anyagokat kedvelik jobban. Sok szintetikus anyag van, amik néha jobbak is, mint a természetes társaiké. Ilyen a mikroszálas pléd is, ami a modern technológiának köszönheti népszerűségét.

Mit tud a mikroszálas anyag?

A mikroszálas anyag szálai az emberi haj vastagságától több tízszer kisebb, a rost vastagsága 0,06 mikron. Ennek köszönhető, hogy a mikroszálas takarók olyan lágyak és puhák, selymesek.

A mikroszálas takaró alatt lehetetlen izzadni, mert ez az anyag tele van mikrorésekkel, ezért jól szellőzik, nagyon jó légáteresztő képességű.

A mikroszálas anyaggal nagyon könnyű dolgozni, jól színezhető. Ezért is készülhetnek olyan sokféle színű és mintájú mikroszálas takarók, mikroszálas plédek. Bármilyet beszerezhetünk, 3D állat mintás, virágmintás, különböző gyerek plédek, felnőtt takarók. Kis méretben, de nagy, 240 x 240 cm-es mikroszálas takarót is vásárolhatunk rengeteg színben.

Takaró
Takaró

A mikroszálas takarók és plédek rengeteg színben kaphatóak. Piros, fehér, kék, zöld, sárga, narancssárga, bézs, szürke, minden szín beszerezhető, amelyik illik a lakásunk stílusához.

A mikroszálas plédek és takarók erősek, nem nyúlnak ki és nem mennek össze. Jó formatartó képességük miatt egy ilyen takaró rendkívül strapabíró, melyet egyszer kell csak megvenni. Színüket pedig erős napfényben veszítik el, az UV sugaraknak ellenállnak.

Ezek az anyagú takarók nem gyűrődnek akkor sem, ha mosógépben mossuk őket. Rugalmas, könnyen kezelhető anyagról van szó, ami mindenkinek csak előnyére válhat.

Egy mikroszálas takaró beszerzése mindenkinek javasolt, ha szereti a meleg, puha, lágy érintésű kelméket. A változatos szín, minta kínálat mindenki otthonába becsempészi a meleg hangulatot.

Használjuk a nappaliban, a hálószobában, az autóban utazások során, használjuk nyáron, a strandon, kirándulásokon, piknikezéseken.

Jó érzés betakarózni egy meleg, pihe-puha pléddel bárhol. A lakástextilek teszik otthonunkat hangulatossá és egyben stílusossá. A puha takarók és plédek már csak látványban is felmelegítenek, ha pedig magunkra is terítjük őket, a meghitt pihenés és a nyugalom árasztja el szívünket.