Diavetítő és diafilmek kedvező áron kaphatók!

Sok tanár úgy találja, hogy a palatábla szinte a múlté a projektorok megjelenésével az osztályteremben. Ahelyett, hogy jegyzeteket írnának az egész táblára, a tanárok a PowerPoint prezentációkat, képeket és akár filmeket is használhatnak oktatóeszközként a kivetítők használatával. Következésképpen a tanárok és a diákok egyaránt úgy találják, hogy a kivetítők hasznos osztálytermi eszközök.

Diavetítő és diafilmek elérhetőek a jatek-webaruhaz.hu weboldalra látogatva, ezért rendelje meg a legjobb diavetítőt osztálytermébe vagy akár otthonába, hiszen számos előnye származhat belőle. A kivetítők mentesítik a tanárokat attól, hogy krétával és táblákkal kössék le a gyerekeket, hogy információkat mutassanak be. A projektorok segítségével a tanárok filmekkel, diákkal és képekkel taníthatják meg a diákokat a világról és azokról a helyekről, amelyeket soha nem láttak és el sem tudnak képzelni. A hallgatók meghallgathatják a világ szakértőinek előadásait. A tanárok azt is észre fogják venni, hogy az Internet hasznosabb, mivel a projektorok képesek megjeleníteni a webes tartalmat egy egész osztálynak, ahelyett, hogy minden diák hozzáférne az információkhoz kis számítógépeken. Sok projektor kivételes hangminőséget is biztosít, ami előnyös, ha zenét vagy természetfilmeket hallgat.

Mielőtt a projektorokat az osztályteremben használták volna, a tanároknak időt kellett fordítaniuk arra, hogy jegyzeteket írjanak a táblára, valamint a korlátozott hely miatt töröljék az információkat. A kivetítők megkönnyítik a tervezési folyamatot, így a tanárok idő előtt dönthetnek az előadások tartalmáról és fontos pontjairól, ahelyett, hogy spontán döntenének. A kivetítők egyszerű gomb- vagy egérkattintást igényelnek, így értékes osztályidőt szabadítanak fel. A projektorok segítségével a tanárok könnyebben elkészíthetik az összes jegyzetet az óra előtt a könnyű bemutatás érdekében. További részletekért nincs más hátra mint benézni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra.