Miért érdemes pénzszámláló gépet beszerezni?

Nem csak a nagy bankoknak jön jól, ha rendelkeznek pénzszámláló géppel, hanem vállalkozások, sőt akár magánemberek is nagy hasznát vehetik. Például használtautó vétel vagy eladás során a nagyobb mennyiségű készpénz megszámlálása jóval egyszerűbb a pénzszámláló gép használatával.

Pénzszámláló gép rövid idő alatt, precízen megszámlálja a behelyezett bankjegyeket. Ennél egyszerűbb mód nincs a készpénz számlálásra. A vásárlók többféle típusból válogathatnak, ráadásul akár online is megrendelhető a kinézett darab, amely kényelmes módja a vásárlásnak. A pénzszámláló gép nem csupán a bankokban, hanem minden olyan helyen hasznos eszköz, ahol nagy mennyiségű készpénzforgalom kerül lebonyolításra. Ahogy már fentebb is említettük, többféle típusból lehet válogatni. Vannak egyszerűbb darabok, melyek megszámolják a behelyezett bankjegyek darabszámát. és ebben ki is merül a feladatuk. A komolyabb típusok nem csak a darabszámot állapítják meg, hanem azt is vizsgálják, hogy a behelyezett bankjegy valódi-e vagy sem. Ha szeretne pénzszámláló gépet vásárolni, akkor érdemes a könnyen kezelhető, ugyanakkor megbízható EuroCash EC-2100 bankjegyszámlálót választani.

Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló kétféle vizsgálati módszer segítségével vizsgálja meg a behelyezett bankjegyeket, melyek a mágneses és az UV módszerek. Érdemes tudni, hogy a magyar bankjegyek nincsenek ellátva mágneses biztonsági elemekkel. Emiatt a mágneses vizsgálati funkciót mindenképp ki kell kapcsolni, különben a gép megállás nélkül jelezni fog. Ha a gép gyanús bankjegyet észlel, akkor azonnal megáll és a kezelőt hangjelzés segítségével figyelmezteti. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!