Mi mindent érdemes tudni a belőhető fülbevalóról és a füllyukasztásról?

A füllyukasztás rendkívül népszerű, ráadásul ma már nem lehet azt sem kijelenteni, hogy kizárólag a nők privilégiuma lenne, ugyanis sok férfi is a füllyukasztás mellett dönt. Ahhoz képest, hogy egy meglehetősen általános dologról van szó, mégis nagyon sok tévhit hallható a köztudatban.

Belőhető fülbevaló kiváló opció a füllyukasztáshoz, azonban nagyon nem mindegy, hogy a fülbevaló milyen típusú. Vannak, akik úgy vélik, hogy a műanyagból készült belőhető fülbevalók jelentik az ideális megoldást, azonban ez egyáltalán nincs így. Szerencsére egyre többen tisztában vannak vele, hogy a titániumból, aranyból és orvosi fémből készült belőhető fülbevalók egyaránt jó választásnak bizonyulnak, ugyanis egyáltalán nem allergizálnak. Sőt, ezek az anyagok sokkal előnyösebbek, mint a műanyag. Vannak, akik felnőttkorban döntenek a füllyukasztás mellett, míg mások már gyermekként belőhető fülbevalót kapnak. A füllyukasztás akár újszülött korban is megtörténhet. Nem kell tőle tartani, hogy a lyuk nem marad középen vagy elcsúszik, mivel a fülcimpa a test többi részével arányosan növekszik.

A füllyukasztástól nem kell tartani, hiszen a mai füllyukasztó készülékek már igazán profik, sőt hangtalanok, így a gyerekek sem ijednek meg tőle. Abban az esetben, ha precízen és szakszerűen történik a fülbelövés megfelelő belőhető fülbevalóval, akkor nem kell attól tartani, hogy a keletkezett lyuk begyullad vagy a fülbevaló szára szúrja a fülcimpa mögötti részt. Attól mindenkit óvva intünk, hogy otthoni körülmények közt, házi eszközökkel próbálja meg kilyukasztani saját vagy valaki más fülcimpáját. A legjobb szakemberre bízni a dolgot. Ha belőhető fülbevalóra van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a szepsegcikk.hu webáruházba, ahol bővebb információkat is talál!