Kovács Autó – Álomból valóság!

Hogyan lesz egy autóműhely olyan híres, hogy akár az ország túlsó végéből is ide hozzák az autót javításra? Mi köze van ennek egy webáruházhoz, ami országos lefedettséggel rendelkezik? Ezekre a kérdésekre keressük a választ, továbbá megismerkedünk a Kovács Autóműhely mai formájával.

[wp_ad_camp_1]

Kovács mérnök ügyes kezének és szakmai tudásának köszönhetően vált a Kovács Autóműhely messze földön híressé, ami mára egy egész országot lefedő autóalkatrész webáruházat is eredményezett. A Kovács autóműhely ismérve volt, hogy kifogástalan minőségben dolgoztak, innovatív megoldásokat alkalmaztak, ráadásul a ritka, nyugati típusú gépjárművek bajaira sokszor kizárólag ebben a műhelyben találtak megoldást. A családi műhely szomszédságában volt továbbá egy autóalkatrész kis és nagykereskedés is, ami időközben egyre inkább mérvadóvá vált, azonban ekkorra a műhely feladatait Kovács István mérnök már nem tudta tovább ellátni. Kár lett volna a feledés homályába veszni hagyni a legendás műhelyt, ezért az udvarban két beálló hellyel, aknával, modern emelővel a régi telephelyen új szerviz indult. Manapság az új szerviz nyolc beállóra bővült, továbbá rendelkezik váróval, modern fogadóépülettel és raktárral. Ezenkívül márkaszerviz, valamint autómosó is kialakításra került, így a szolgáltatások palettája is kiszélesedett.

A kereskedés életében az újdonságot az alkatrész webáruház fellendítése jelentette. Manapság ez kiválóan működik, mivel az egyik ágazat támogatja a másikat. Így nem csoda, hogy elképesztően nagy ügyfélkörre tettek szert, ezért komoly hangsúlyt kellett fektetni az effektív ügyfélkommunikációra. A webáruházban és a szervizben közös, hogy komoly sikereket értek el és kiemelkedően hatékonyan működnek. Bővebb információk az alkatreszek.hu webáruházban.