Kettőstömegű lendkerék mindig típushoz

Amennyiben Önnek is fontos a minőség, viszont nem szeretne egyes alkatrészekre vagyonokat költeni, akkor keressen fel bennünket a webshopunkban, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Ugyanis nálunk magas minőségű alkatrészeket vásárolhat kedvezményes áron.

[wp_ad_camp_1]

Kettőstömegű lendkerék esetén nagyon fontos, hogy mindig időben végezzük el a cserét. Egy igen fontos alkatrészről beszélhetünk. Tulajdonképpen ez az alkatrész arra szolgál, hogy megakadályozza a motor rángatását, melyet a kuplungon át a hajtásláncon át adhat át. A kettőstömegű lendkeréknek köszönhető, hogy az autó finoman és rángatásmentesen járjon. Ezek az alkatrészek abban az esetben is eltérhetnek, ha megkülönböztetjük a dízel és benzines motorokat. Ugyanis a dízel motorokról tudni érdemes, hogy kevésbe finoman járnak. Illetve sokkal több rezgést és nyomatékot okoznak. Így ezeknél a járműveknél elengedhetetlen alkatrésznek bizonyul, viszont ma már egyre több benzines járműnél is megfigyelhetőek. Amennyiben ennek az alkatrésznek a cseréjére kerül sor, akkor érdemes felkészülni rá, hogy nem lesz olcsó mulatság. Így, ha ezt az alkatrészt kell cserélnünk, akkor az elég komoly gondot okozhat. Továbbá akkor sem lesz sokkal költséghatékonyabb megoldás, ha az alkatrészek közül is az olcsóbb kategóriát válasszuk.

Ugyanis, ha a kettőstömegű lendkereket cseréljük, akkor az a legtöbbszőr együtt jár a kuplung cseréjével is. Amely egy olcsóbb kategória esetén is több százezer forint lehet. A munkadíjról persze nem is beszélve. Mivel ez egy olyan probléma, melyet mi magunk saját kezűleg nem igen tudunk kiküszöbölni. Célszerű szakemberhez fordulni. A kettőstömegű lendkerék meghibásodás elsőre nem is nagyon észlelhető. Kezdetben egy két koppanás hallható a leállást követően, ugyanis a menetközben több a rezgés és akkor nem feltűnő.