Kartaltex gyár hotel minőségű textilek, frottír törölközők, paplan, párna, ágyneműhuzat forgalmazása minden méretben

Teremtse meg vendégei számára a tökéletes tartózkodást, ha otthonát az Ön igényei szerint kiválasztott és tervezett textíliákkal rendezi be. Hiszünk abban, hogy egy tökéletes nap olyan, hogy minden gördülékenyen megy extra erőfeszítés nélkül. Könnyű és technológián alapuló szállodai minőségű textil szolgáltatásunkkal hatékonyabb a mosás, és mindig elegendő tiszta és higiénikus textil áll rendelkezésére. Szolgáltatásunk könnyen optimalizálható az Ön változó igényeihez, és segít erőforrásaink megtakarításában.

Kartaltex gyár hotel minőségű textilek, frottír törölközők, paplan, párna, ágyneműhuzat forgalmazása minden méretben. A mrtextil.hu weboldalon mindent megtalál ami a rendeléshez szükséges, így nem marad le akcióinkról sem. A kényelem menedékévé teheti hálószobáját, ha gondosan választja ki az ágyneműt. Az Ön által választott párna vagy paplan típusa, valamint az, hogy matracvédőt vagy takarót használ-e, mind hatással lehet az alvás minőségére. A nyári steppelt paplanunk például igazán népszerű manapság, hiszen olyan alapanyagokból készült, ami mindenki számára előnyös, ráadásul kényelmes fekvést biztosít. A paplanok túlnyomórészt mikroszálas vagy üreges szálas poliészterből készülnek, ami puha, selymes, meleg és könnyű érzetet biztosít. Mind a mikroszálas, mind az üreges szálas mosógépben mosható, így nagyon egyszerű a gondozásuk.

A tollat ​​és/vagy pehelyt tartalmazó paplanok extra tölteléket kapnak. Ez a töltelék által elfoglalt térfogat, és a minőségtől függően változik, ráadásul ez meghatározza a paplan hőhatékonyságát. Minél nagyobb a töltés, a paplan annál jobban tartja a meleget. Ha rugalmasságra és sokoldalúságra vágyik, az egész évszakban használható paplanok remek választást jelentenek. Amennyiben többet tudna meg hotel minőségű termékeinkről, vagy rendelni szeretne, kattintson a mrtextil.hu-ra, ahol egész microfiber kínálatunkat a szeme elé tárul majd.