Italwax gyanta beszerzése online áruházból

Mivel a gyantagyöngyökhöz nincs szükség csíkok felvitelére, sokkal kevésbé piszkosak, mint a hagyományos lágy gyanta. A gyantagyöngyök melegítés hatására meglágyulnak, majd száradáskor megkeményednek a bőrön.

Italwax gyanta széles kínálatban várja a probeauty.hu weboldalon, ezért megéri ide látogatni, ha ön is szeretne egy minőségi italwax gyantát beszerezni. Amint a neve is sugallja, kemény gyantagyöngyök ezek, amelyek melegítés hatására meglágyulnak. A gyantagyöngyök fenyőfa gyantából készülnek. Ez etilént és vinil-acetátot tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy a szőrhöz tapadjon, és rugalmas maradjon. A szokásos gyantázással ellentétben nincs szükség kendőre vagy csíkra a szőrtelenítéshez. Ennek az az oka, hogy a gyantagyöngyök, amikor megszáradnak, megkeményednek a bőrön, majd elhúzhatók. Sőt, a színes apró gyöngyök gyakran olyan összetevőkkel vannak átitatva, amelyek megnyugtatják a bőrt és csökkentik az irritációt – például kamilla és aloe vera, shea vaj, argánolaj stb. A gyantagyöngyök működéséhez azonban a szőrnek legalább ¼ hüvelyk hosszúnak kell lennie.

Nem hatnak jól a pattanásokra vagy a retinolra felírt gyógyszerekkel sem, így csak akkor lesz haszna a gyantagyöngyökből, ha néhány hétig nem szedi ezeket a gyógyszereket. Nem titok, hogy sok szőrtelenítési technika jól néz ki a borítón, de egy csomó nem kívánt problémával jár. Ha azonban a hagyományos gyantázás híve, a gyantagyöngyök talán a legjobb dolgot jelentik a piacon. A gyöngyök csak a szőrre tapadnak, a bőrre nem, így sokkal kevésbé fájdalmas a megkeményedett gyantát letépni. Ez tökéletes, ha érzékeny bőre van, és jól működik a természetesen érzékeny területeken, mint például az arc vagy a bikinivonal! De ami a legfontosabb, a gyantagyöngyök egy hosszan tartó szőrtelenítési technikát jelentenek, amellyel akár négy-hat hétig is szőrtelen lesz. Amennyiben rendelni szeretne, nézzen be a probeauty.hu weboldalra.