Irodai munka, otthoni adatrögzítés vagy hétvégi munka?

Hallottál már online irodáról? Sejted, hogy mit jelent ez?
Sok cég kihelyezi a munkákat és így akár a saját ügyfélszolgálatát is külsős cégeknek, vagy olyan magányszemélyeknek, akik ilyen állást keresnek. Az állásokat lehet otthonról végezni, hiszen mindenkinek kényelmesebb, ha otthon munka közben akár a saját kávéját ihatja, vagy a gyermekére tud ügyelni.

[wp_ad_camp_1]

Ha neked olyan otthoni irodai munkára, vagy bármilyen távmunkában végezhető munkára van szükséged akár mellékállásban, akkor jó helyen jársz.
Távmunka > adatrögzítés
Régóta kerestem olyan munkát amivel kicsit több pénzt tudok magamnak félretenni és semmi más nem jutott eszembe, mint az interneten való keresgélés. Egyszer csak itt találtam magam és úgy döntöttem én is jelentkezem hozzátok, hogy kapjak adatrögzítő állást és más otthonról végezhető munkaajánlatokat.
Jól döntöttél! Ne habozz!
Hétvégi munka
Hétvégi munkalehetőség lehet Budapesten és vidéken is a hostess munka, adatrögzítés és minden olyan munka, amivel a hétköznapokat ki tudod kerülni.
Nagyon sok szórakozóhely keres a hétvégére olyan kisegítő munkaerőt, akik a hétvégi csúcsban nekik segítenek, hogy minél nagyobb forgalmuk legyen. Így, ha te hétvégn mész hozzájuk dolgozni, akkor több pénzt tud ő is adni, hiszen a forgalom nagyobb, mint hétköznap.
Szórólapozás is lehetséges ilyenkor könnyebben és ez utóbbi talán az idősebb korosztálynak is könnyebb, mint mondjuk hétvégén egy discoban a pultban állni.
Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy bármilyen otthoni munkáról legyen szó, ne hagyd magad átverni olyan ajánlatokkal, hogy fizessen be x Ft összeget és akkor küldik a borítékoláshoz szükséges papírokat. Ez nem tisztességes!
Javasolom, hogy csak komoly ajánlattal foglalkozz, lehetőleg olyannal, ahol személyesen is találkozol a megbízóval és előre megbeszélitek a munka feltételeit, a munka bérét. Ne okozz kellemetlen meglepetést magadnak, azzal, hogy például utánvéttel küldik a csomagot, azaz a munkát.
Olvastam véleményeket internetes fórumokon és sajnos nagyon sok a csaló, aki kihasználja a jóhiszemű embereket, ezért megkérem, figyelmesen válogasson az ajánlatok közül. Kérdezzen meg mindent, ami nem 100% tiszta.

Forrás: Jooble