Fiú kutyanevek széles választéka

Ahogy egy születendő gyermeknél, úgy egy új háziállatnál sem könnyű nevet választani, hisz ez végigkíséri őket, egész életük során.

[wp_ad_camp_1]

Fiú kutyanevek széles választékát találja, ha ellátogat a nemharapok.hu weboldalra. Itt több mint 600 darab kan kutyanév áll az érdeklődők rendelkezésére, melyek közül egy, biztosan el fogja nyerni a tetszésüket. A kutyanév választás nem mindig egyszerű, ezért ezzel a listával szeretnénk a gazdik helyzetét megkönnyíteni. Az Alex, Blöki, Bond, Dixi, Félix, Golyó, Heki, Joker, Nelson, Süti, Villám, Zsemle, Gomez, Fickó mind előnyös nevek. Rövidek, megjegyezhetőek, aranyosak és némelyek egyben, férfiasak is. A döntésünk során, mindenképp vegyük alapul az eb belső és külső tulajdonságait. A kisebb termetű kutyáknak célszerű, ha aranyos és kedves, még a nagytermetűeknek pedig egy stílusos, valóban tekintélyt sugalló nevet választunk. Sokan az új házőrzőnek egy régi kutyusuk nevét adják, ami már megszokott, esetleg az a négylábú nagyon közel állt a szívükhöz és ezzel próbálják az emlékét fenntartani. Ez sem rossz ötlet, de vigyázzunk, hogy valóban az új jövevény tulajdonságaira és külsejére illő legyen.

Bármilyen nevet választunk a kutyusnak, ha már egészen kiskorától kezdve egy szóval szólítsuk, biztosan meg fogja szokni. A későbbiekben ajánlatos, hogy ne variáljuk, mert azzal összezavarhatjuk és még nekünk is mind gazdiknak, nehezebb lesz egy új megszólítást megjegyeznünk. A nemharapok.hu weboldalon, nemcsak számos kutyanevet talál, de olvashat arról is, hogy hogyan szoktassuk rá a szobatisztaságra kedvencünket, vagy azt, hogy a kutyák hogyan képesek felismerni az emberi érzelmeket. Ezenkívül még, megismerkedhet egyes kutyafajtákkal, azok belső és külső tulajdonságaival, valamint tájékozódhat, minden fontos tudnivalóról a tartásukkal kapcsolatban.