Invia.hu – Télből a nyárba

Ha Önnek sincs kedve a hideg időben bezárkózni a lakásba és minden alkalommal, amikor el kell hagyni a lakást több réteg ruhát felhúzni, akkor a megoldás, bepakolni a bőröndbe és elutazni egy egzotikus országba, ahol az ember teste-lelke felmelegedhet.

[wp_ad_camp_1]

Invia.hu – Az emberek egy része rajong a téli hónapokért, mások viszont legszívesebben ki se mozdulnának a lakásból ez időtájt. Azok számára, akik nem szeretnek a hidegben borzongani, számos nagyszerű ajánlat található az invia.hu weboldalon. Elvégre miért ne utazhatna el egy izgalmas egzotikus tájra, ahol teljes mértékben megfeledkezhet a hideg időről. Az egyik ilyen desztináció kapcsán elég csak annyit mondani, hogy szivar, rum, tánc, pezsgő éjszakai élet és hófehér homokos tengerpart. Valószínűleg mindenki egyből tudja, hogy Kubáról van szó. Havannában az ember mindent megtalál, ami Kubát jellemzi. A csodálatos tengerpart, a pezsgő városi élet, a csodás karibi bárok hamar belopják magukat az ember szívébe.

A Maldív-szigetek hallatán szintén a hófehér tengerpart és az azúrkék tenger jut az ember eszébe. Az Indiai-óceán kristálytiszta vízében elképesztő víz alatti élővilág található, amit akár búvárkodás közben is megszemlélhetünk. Mauritius szintén rendelkezik hófehér homokos tengerparttal, ugyanakkor egyedülálló színes homokdűnékkel is, melyek varázslatos látványt nyújtanak. A búvárkodást ebben az esetben sem érdemes kihagyni, mivel itt is gazdag víz alatti élet várja azokat, akik búvármaszkot húznak. Omán csak nemrégiben nyitotta meg kapuit a világ felé, a turisták pedig rögtön kaptak az alkalmon és megrohamozták. Nem csoda, hisz Omán elképesztő természeti tájjal rendelkezik, valamint gasztronómiája mellett se lehet szó nélkül elmenni. Az előbb említett országokba az Invia is indít utazásokat, amiket az invia.hu weboldalon tud megtekinteni.