Hogyan valósítható meg a száz százalékos sötétítés otthonában?

A redőny nagyon hasznos találmány, hiszen ezáltal teljesen kizárhatjuk a napsugarakat. Olykor viszont a legkisebb réseken is betör a napfény, ami egyáltalán nem kellemes. Erre a problémára a PET-RO Nyílászárónál a perforáció nélküli lécek jelentenek megoldást.

[wp_ad_camp_1]

A szoba teljes sötétítéséről ezen a linken tudhat meg bővebb információkat! Ha szeretne otthonában teljes sötétséget teremteni, mert például kizárólag csak így tud aludni, akkor a legjobb megoldás a megfelelő árnyékolástechnikai eszköz beszerzése. A hazai piacon a redőny az egyik legnépszerűbb megoldás, azonban intenzív napsütés esetén ezen is könnyen átszűrődhet a napfény. A probléma megoldásának legjobb módja a perforáció nélküli léc alkalmazása, melyet akár a PET-RO Nyílászárónál is könnyen beszerezheti. Elegendő körülbelül tíz ilyet beszerezni az egyébként perforált lécek közé és máris adott a teljes sötétítés, a napfény pedig nem fog beszűrődni az ablakon. Ha szeretne teljes sötétséget otthonában a napfénnyel szemben, akkor érdemes a PET-RO Nyílászáró munkatársait keresni.

A perforáció nélküli lécek a palást felső részén kapnak helyet. Sokan tapasztalták már, hogy a redőny alul kiválóan illeszkedik, így tökéletesen funkcionál, azonban felül a kis lyukakon keresztül beszűrődik a fény. Ez sokak számára előnyös, mivel így a helyiség megvilágítása tökéletesen szabályozható, viszont aki a teljesen elsötétített szobát szereti, annak rendkívül zavaró. A perforációs lécek egyszerűen és professzionálisan oldják meg ezt a problémát. Ha szeretné teljesen elsötétíteni a szobát, akkor a perforáció nélküli lécek oldják meg, melyeket nagyon egyszerűen lehet megvásárolni a PET-RO Nyílászáró széleskörű kínálatából. Bővebb információkat a petro-nyilaszaro.hu weboldalon talál!