Liebherr hűtő vásárlás webáruházból

Sokkal több helyet biztosítva az ételek és italok tárolására, innovatív technológiák alkalmazásával és a tervezés szempontjából „hatalmas jelenléttel” a Liebherr Side-by-Side hűtőszekrények-fagyasztók az élelmiszer-tárolás teljesen új dimenziójába viszik önt! És amit sokan nem vesznek észre az az, hogy a Liebherr Side-by-Sides valójában két egyedi készülékből áll, és ez fontos előnyt jelent.

[wp_ad_camp_1]

Liebherr hűtő vár mindenkit a premiumhuto.hu weboldalon, ezért látogasson el bátran ide ha már régóta keres egy megbízható hűtőt, nálunk garantáltan megtalálja amit keres. Mivel a Liebherr Side-by-Side hűtőszekrények-fagyasztók két különálló készülékből állnak, ezeket sokkal könnyebb szállítani, különösen, ha lépcsőn vagy szoros sarkok mellett kell szállítani őket. Ez a konfiguráció sokkal ügyfélbarátabbá teszi őket, mint az úgynevezett „American Side-by-Side” készülékek, amelyek jelentős méretű egyedi készülékek. A Liebherr ikerberendezések vonzó és harmonikus egységet alkotnak, különféle rögzítési pontokkal és csíkokkal az elülső és a mennyezeti területeken történő elhelyezéshez. Integrált magasságbeállító rendszerrel vannak felszerelve, hogy a telepítés során optimálisan illeszkedjenek a meglévő konyhabútorokhoz. Minden egyes készüléknek megvan a maga egyedi hűtőköre és kompresszora, így a készülékek egymástól teljesen függetlenül működnek.

Ha probléma merülne fel a fagyasztórekeszben, a hűtőszekrény továbbra is bármilyen károsodás nélkül működik. Mivel a Liebherr Side-by-Side két különálló készülékből áll, a készülékek között nem megy át semmilyen erős szag. Ha véletlenül egy különösen erős illatú sajtot tárol a hűtőszekrényben, az semmilyen módon nem befolyásolhatja a szomszédos NoFrost fagyasztórekeszben tárolt és fagyasztott ételeket. Amennyiben még többet tudna meg a Liebherr hűtőkről vagy megtekintené az árakat, keresse fel bátran a premiumhuto.hu-t.