Hgtv csatorna műsorai ingyenesen

A HGTV (az otthon és kert televízió rövidítése) a Discovery kertészek és barkácsolók számára készült TV-csatornája. Az Egyesült Államokban 1994. december 1-jén indult, Magyarországon pedig 2020. január 1-jén indult a DIGI szolgáltatónál, először kísérleti jelleggel angol nyelven, majd 2020. március 30-tól magyar szinkronnal. A csatorna hangja azóta is Szilágyi Csenge.

Hgtv műsor ingyenesen vár mindenkit a musor.tv weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha a hgtv műsorait tekintené meg, hiszen minden részlet fenn van weboldalunkon. A 2019 májusi indulása óta a HGTV három hónapos tartalomblokkja 75 százalékkal növelte az átlagos nézettséget a TLC-n, megerősítve a TLC éltető pozícióját. A figyelemre méltó eredmények miatt a Discovery úgy döntött, hogy 2019 végéig folytatja a HGTV blokkot, így a TLC nézői továbbra is élvezhetik a legjobb lakásfelújítási motort – 2019 májusában a csatorna három kedvenc sorozata, az Upgrades, a Lottery és a Hunters nagy sikerrel szerepeltek a TLC-nél.

Az eredmények megerősítették a HGTV egyedülálló pozícióját a lakásfelújítással és ingatlanokkal kapcsolatos valóságalapú tartalmak terén, és lendületet adtak a további lakástervezéshez kapcsolódó valóságalapú tartalmaknak. A HGTV sorozata a blokk májusi magyar TLC-n való indulása óta nagyon jól működik, mert az otthon és kert téma hihetetlenül népszerű hazánkban. Üzleti partnereikkel folyamatosan tárgyaltak azzal a céllal, hogy a HGTV csatorna 2020-tól teljes mértékben elérhető legyen a magyar piac számára. Az önálló csatorna indulásáig a HGTV blokk hétköznap 13:00-kor, szombaton 14-18 óráig volt látható a TLC-n. A teljes műsorért nézzen be a musor.tv weboldalra, ahol megtalálhatja a hgtv teljes heti műsorát is a kezdési időpontokkal együtt.