Helyzetjelző minden fajta járműre

A helyzetjelző hallatán még a legamatőrebb sofőrök is tudják, hogy az autó hátulján található piros lámpákról beszélünk.

[wp_ad_camp_1]

Helyzetjelző lámpák feladata igen egyszerű, ám nagyon fontos is egyben, hiszen általuk tudhatjuk a észlelni a sötétben előttünk haladó járműveket. Azzal, hogy eltérő színű, mint a gépkocsi első lámpai, így ezzel rögtön tudhatjuk, hogy nem velünk szembe, hanem előttünk haladó gépjárműről van szó. Így igen fontos kelléke egy autónak. Ám ha meghibásodik, amely legtöbbször a benne található égőnek köszönhető, akkor a saját magunk életét és a gépjárművünk épségét is kockára tesszük. A másik gyakori probléma az égőt fedő színes borítónak az összetörése. Így más nem tudja azt a fényt biztosítani, amely által kellő figyelmet vonzana és így a forgalomban való közlekedése is bizonytalan. Tovább felléphet még egy harmadik hiba is, amely nem más mint a vezetékben jelentkező meghibásodás. A helyzetjelzők nem kézi vezérlésük, hanem automatikusan működnek a gépjármű működésével együtt.

Így az nem fordulhat elő, hogy meghibásodik a kapcsolója, mint pl. az indexnél. Az újabb fejlesztéseknek köszönhetően már LED-es helyzetjelzők is kaphatóak, melyek sokkal takarékosabbak mind az elődjeik. A LED-es égők erősebb fényt és hosszantartóbb életet biztosítanak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket és tekintse meg a teljes kínálatunkat, melyet az alkatreszek.hu oldalára kattintva találhat. Az online áruházunk a nap 0-24 órájában nyitva áll. További elérhetőségeink a +36 62 467 444-es telefonszámon, illetve az info@kovacsauto.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk rendelkezésére! Várjuk sok szeretettel minden kedves vásárlónkat a szegedi székhelyünkön!