Gumiszervíz Nyíregyháza megyei jogú városában

Nincs jobb annál, mintha van az embernek egy megszokott, megbízható autószervize, ahová nyugodt szívvel hajt be járművével, mert tudja, jó kezekben van minden egyes alkatrész.

A gumiszervíz Nyíregyháza megyei jogú városában éppen egy ilyen műhely. A 15 éves tapasztalat, a megbízhatóság és a minőség triumvirátusa alkotják meg a gmaxx.hu csapata kiemelkedő munkáját. Legyen szó abroncs cseréről, vagy értékesítésről, szerelésről vagy centrírozásról, a gumiszervíz Nyíregyházán tárt karokkal várja az ügyfeleket. A gmaxx.hu oldalon megtalálható gumiabroncsok világszerte ismert márkák darabjai, melyek kiváló minőségűek. Így garantáltan nem hagyja cserben autóját! Hosszútávon pedig határozottan kifizetődő egy jó minőségű abroncs szett megvásárlása, hiszen ha a sofőr ügyel vezetési stílusára, több szezonon keresztül is kitartanak a gumik.

Elérhetőek más szolgáltatások is a G-maxx gumiszervíz Nyíregyháza területén fellelhető műhelyében. Az autók adás-vétele vagy külföldi behozatala során szükséges eredetvizsgálatot is vállalja a csapat, valamint abroncshotel lehetőséget is kínálnak. Előbbi árait a járművek típusa határozza meg, s ezek részletesen fel vannak tüntetve a gmaxx.hu weboldalon, valamint időpontfoglalásra is van mód, szintén az oldal felületén. Utóbbi egy nagyon kecsegtető ajánlat, mely azok életét könnyíti meg, akik nem tudják hol tárolni két szezon között a leváltott gumiabroncsokat. A gumszervíz nyíregyházi javítóműhelyében már a szakemberek által karbantartott gumiabroncsokkal várják az ügyfeleket az aktuális cserére, így az autótulajdonosoknak – csak úgy, mint a tárolásra-, erre sem kell külön gondot fordítaniuk. Keressék őket bizalommal hétfőtől szombatig, s abroncsaik garantáltan jó kezekben lesznek!