Glicin kapszula az egészség érdekében!

Az, hogy nem tud aludni, frusztráló és kiszívja az élet örömét. A motiváció és az energia zuhan, nehéz koncentrálni, és úgy érzi, hogy csak  vánszorog saját élete után. Ebben segíthet a glicin kapszula, amelyről bővebben weboldalunkon olvashat majd.

Glicin kapszula kedvezményes áron rendelhető a vitaminstore.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és rendelje meg ezeket a minőségi kapszulákat még ma. A természetes gyógymódok népszerűek az alvás kezelésében, mert nem okoznak függőséget, és nem járnak olyan „másnapossággal”, mint a gyógyszerek mellékhatásai. Valószínűleg kipróbálta már a népszerű szereket, mint például a macskagyökeret, a kamillát, a melatonint és a magnéziumot. Bemutatjuk önnek a radar alatt elrepülő altatószert, a kicsi, de erős aminosavat, a glicint. A glicin egy egyszerű, kicsi aminosav, enyhén édes ízű. A glükóz görög szó, a „glykys” ihlette a nevét. A glicin a legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav a szervezetben. Hogyan segíti a glicin az alvást? A központi idegrendszerben a glicin gátló (nyugtató) neurotranszmitterként működik. A glicin lelassítja a neuronok tüzelését, csökkenti a szorongást és megvédi az agyat a túlzott stimulációtól. Ezek mind kívánatos tulajdonságok a mély, frissítő alvás támogatásához.

A glicin alvási mechanizmusai a következők: a glicin csökkenti az alvás elősegítéséhez szükséges belső testhőmérsékletet. Az alvási architektúra javítása és a helyreállító lassú hullámú (mély) alvás fokozása is elérhető a glicinnel az éjszaka első felében. Csökkenti az ébrenléti epizódot az éjszaka folyamán. Az álmosság és a nappali fáradtság csökkentése is elérhető ha ezt a hatóanyagot fogyasztja. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne glicin kapszulát, itt a helye nálunk a vitaminstore.hu weboldalon.