Foci őrület van a családban? A focis gyerekszőnyeggel fokozható!

A sport jó dolog, amit már kisgyermekkorban érdemes elkezdeni. A kisfiúk általában foci rajongók, a kislányok pedig mazsoretteznek, balettoznak, tornáznak, úsznak. Szeretett hobbijuk az otthonukban is visszaköszön. Focis kellékek, mazsorettes kellékek tömkelege található meg a szobájukban.

[wp_ad_camp_1]

A kisfiúknak a foci sokat jelent, ha komolyan veszik, és tényleg szeretik rúgni a labdát. Foci a minden. Focis poszterek a falon, a kedvenc sztár képével. Focis iskolatáska, focis ágyneműhuzat, focis gyerekszőnyeg, focis függöny, focis zokni, focis póló, stb.

Egy szép és minőségi, vastag, nagyméretű focis gyerekszőnyeg lehet a fiú szoba legszebb része. Gyermekeinknek fontos, hogy saját kis birodalmuk, saját szobájuk legyen, ahová büszkén hívhatják át játszani a barátaikat, osztálytársaikat. Persze minden szülő szeretné megteremteni a legjobb, legbiztonságosabb körülményeket nekik és ők akkor boldogok, amikor a gyermekeik is azok és jól érzik magukat.

Egy gyerekszoba berendezéséhez nem kellenek nagy dolgok. Az alapvető bútorok például már iskolás korban: egy íróasztal, ahol kényelmesen tud tanulni. Egy kényelmes ágy, ahol megfelelően pihenhet, aludhat. Egy szekrény, ahol a ruhák és játékok elférnek. Kellenek egyéb kiegészítők, lakástextilek: egy szép és puha, vastag, nagyméretű gyerekszőnyeg, szép fényáteresztő függöny az ablakra, illetve sötétítő függöny, ha nincs rajta redőny. Szükség van még ágynemű garnitúrára és ágyneműhuzat garnitúrára is, ami a pihentető alvás alapja. Aztán ott vannak persze a játékok, aminek rendszerezéséhez használhatunk praktikus tároló dobozokat.

Gyerekszőnyeg
Gyerekszőnyeg

Ha visszatérünk a kis focista gyermekekhez, valljuk be, a focis gyerekszőnyeg az egyik kedvenc a gyerekszobában. Zöld, kék, szürke, vidám focis mintával, a kényelme mit sem fog változni. A színeket viszont harmóniába kell állítani a bútorokkal, a tapéta színével és az egész gyerekszoba hangulati világával. Bár, mindhárom szín (szürke, zöld, kék) tökéletesen illik minden alapszínhez, a kevesebb több elve itt is érvényben van.

Milyen egy minőségi, focis gyerekszőnyeg? Mindenképpen olyat válasszunk, ami kellően vastag és kellően puha ahhoz, hogy azon játszani, rajzolni lehessen. Takarítás szempontjából a rövidszálú és polipropilén anyagú a befutó. Az ilyen gyerekszőnyeg jól tűri a megpróbáltatásokat és tartós, hosszú élettartamú. A kistesó is megörökölheti, ha úgy adódik.

A focis gyerekszőnyeg minden focikedvelő kisfiú kedvence. Általa a gyermekek és a szülők is nagyobb kényelemben érezhetik magukat.