Előzd meg a felsőlégúti betegségeket sófallal!

Vigyázz a családod egészségére otthon is, előzd meg a komolyabb légúti betegségek kialakulását, építs sófalat, sószobát vagy ha nincs olyan tered, ahol egy ilyen nagyobb átalakítást tudnál eszközölni, akkor használj mobil sófalat.

A természetes sók jótékony hatása már régóta ismert, terápiás módon a gyógyászatban is régóta alkalmazzák. Wellness szállodák ma már elképzelhetetlenek sószoba nélkül.

A sófal elkészítéséhez nem szükséges nagyobb technikai tudás, egy már meglévő fal elé szerkesztett keretbe helyezzük a sótéglákat és készen vagyunk. Arra figyeljünk, hogy biztonságosan legyen rögzítve, például tegyünk elé egy hálót.
A sófalat bármilyen természetes sótéglából elkészíthetjük, vagy akár vegyesen is rakhatjuk. A parajdi sótéglák szürkés színűek, így azokat gyakorlatilag minden belső térbe elhelyezhetjük.

A sófal egyetlen ellensége a pára, így ne helyezzük olyan térbe, ahol nagy a nedvességtartalom, mert a sókristályok feloldódnak.

Mobil sófal
Mobil sófal

Teremtsünk nyugodt környezetet!

A testi és lelki jólétünkhöz a stressz oldás is sokat hozzátesz. Mivel a sófal használata kúraszerűen ajánlott, és egy kúra időtartama 45 perc körül optimális, így érdemes ilyenkor relaxációs hangulatot teremtenünk. Ezzel nem csak a testünkben indítunk el jótékony hatású folyamatokat, de a lelkünket is ápoljuk.

Amennyiben nem adnánk nagyobb átalakításra a fejünket, egyszerű megoldás lehet a mobil sófal használata is. Ezt akár magunk is elkészíthetjük, vagy már készen megvásárolhatjuk.

Kellemes pihenést és egészségmegőrzést mindenkinek!