Dunlop gumiabroncsok a www.alkatreszek.hu webáruházban

Egyre többen vezetnek autót és fontos, hogy informáltak legyünk néhány témában az autókkal kapcsolatosan. A megfelelő gumiabrocs kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, mint azt ahogy sokan gondolnák, hiszem számos dolog befolyásolja az optimális abroncs kiválasztását.

[wp_ad_camp_1]

Dunlop gumi széles választékban kaphatók a www.alkatreszek.hu webáruházban. A Dunlop a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, amely 1980-ban nyitotta meg első gyárát Dublinban. Hogyha nagyon gyakran vezet valaki, akkor érdemes a lehető legjobban kihasználni az autó képességeit és megvizsgálni a gumiabroncsok teljesítményjellemzőit, ahhoz, hogy megtaláljuk a vezetési stílusunknak megfelelő abroncsot. A Dunlop gumiabroncsokat úgy tervezik, hogy a nagy teljesítményszint elérése az egyik legfontosabb szempont. Egyaránt foglalkoznak téli, nyári és négy évszakos gumik gyártásával, személyautók, kisteherautók, valamint 4×4/SUV autók számára. Mivel a fejlesztés középpontjában a sport-szedánok és a nagyobb méretű limuzinok, SUV-k gumiabroncs ellátása áll, így a Dunlop gumik kifejezetten nagy biztonságot és sportos vezetési élményt nyújtanak.

Olyan műszaki megoldásokat fejlesztettek ki, amelyek lényege, hogy a csökkentse az utastérben hallható zajt, ugyanakkor megmaradjon a teljesítményszint is. A Dunlop gumiabroncsok minőségét cégen kívül is szigorúan tesztelik és értékelik. Minden új tervezésű gumit ötven szigorú tesztnek vetnek alá, hogy meggyőződjenek arról, hogy a teljesítményszint biztosan megfelel a tervezettnek. Vásároljon autójának megfelelő Dunlop gumiabroncsot a www.alkatreszek.hu webáruházból. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne, hívja a 06 62 468 444-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@kovacsauto.hu e-mail címre.