Költöztetés Budapest városkörzetében kedvező áron

Az Unió Teher közel 15 éves sikert tudhat magáénak költöztetés, fuvarozás és szállítás terén, ezért ha Ön költözik, esetleg bútort szállíttatna, legjobb megoldás, ha minket választ. Járműparkunk több tehergépjárművel van felszerelve, így mindig időben tudjuk a szállítási feladatainkat elvégezni.

[wp_ad_camp_1]

Költöztetés Budapest városkörzetében kedvező áron az Unió Teher-rel. Vállalkozásunk rendelkezik belföldi és nemzetközi fuvarozó engedéllyel egyaránt, és természetesen számlaképesek vagyunk. 3,5 és 7,5 tonnás tehergépjárműveket tudhatunk a tulajdonunkban, de partnercégünknek köszönhetően, akár 12 és 24 tonnás járművet is tudunk biztosítani. Tehergépjárműveink teljes mértékben kielégítenek minden igényt és előírást, tartalmaznak szállítókocsit, paplanokat, plédeket, kartonlemezeket, ragasztószalagot és mindent, ami a biztonságos szállításhoz szükséges.

Látogasd meg unioteher.hu weboldalt, olvasd el költöztetési tippjeinket, hogy valóban stressz mentes legyen a költözködésed. Ajánljuk minden ügyfél számára, hogy a költöztetés előtt készítsenek egy listát, a legfontosabb teendőkről, így biztosan minden könnyedén fog haladni. Az erős dobozok beszerzése is előnyös lehet, melyekben a kisebb tárgyakat (könyv, pohár, étkészlet) be tudják csomagolni. Rakodóink mindenben állnak az ügyfelek rendelkezésére, a több ezer költöztetésnek köszönhetően gyakorlatiasan és rutinosan oldanak meg minden rájuk bízott feladatot.

A belföldi és nemzetközi költöztetés és bútorszállítás mellett, végzünk még árufuvarozást, páncélszekrények szállítását, nagyméretű tárgyak emeletre való fölhúzását és leengedését, üzlethelyiségek és irodák költöztetését, lakások elrendezését, iratmegsemmisítést, tehertaxi szolgáltatást, lomtalanítást, autómentést, személyautók külföldről való behozatalát, ezek mellett, ha szükséges rakodómunkásokat és konténereket is biztosítani tudunk.