Dr. Zsuffa Ákos – Zsályaliget Hotel és Élménypark

A Pécshez közeli Pogány településen átadtak egy négycsillagos szállodát és élményparkot. A beruházást leginkább a természetközeli és szemléletformáló szavakkal tudnánk leírni. A nyolcszáz millió forintból megvalósuló beruházásról a tulajdonos, Dr. Zsuffa Ákos mesélt bővebben.

[wp_ad_camp_1]

Dr. Zsuffa Ákos a tulajdonosa annak a beruházásnak, amit nem rég a baranyai településen, Pogányban adtak át. A Zsályaliget Hotel és Élménypark hétszáz négyzetméter, nyolc szobás teljes mértékben akadálymentesített komplexum, mely húsz embert foglalkoztat. A hotel negyven fő befogadására alkalmas konferenciateremmel és wellness-részleggel rendelkezik. A szállodához élménypark is tartozik, még hozzá huszonhárom hektáros területen. Hét hektáron több, mint harminc attrakció található, melyet elsősorban a gyermekek számára alakítottak ki. Ezek közt van quadpálya, gumijátszótér és trambulinpark is. Továbbá agrárfarm és nomád állatpark mutatja be a gyermekeknek a háziállatokat. A nádlabirintus igazi különlegességnek számít, így ezt sem érdemes kihagyni. Egy szóval ez igazi gyermekparadicsom.

Dr. Zsuffa Ákos azt is kiemelte, hogy az élményparkhoz egy háromszáz négyzetméteres fogadóház is tartozik okosház funkcióval. Itt, akár csak az egész park területén napkollektorokat használnak és szelektíven gyűjtik a hulladékot. Ezzel a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet. Maga a beruházás nyolcszáz millió forintba került, amiből ötszáz millió forint uniós támogatás. Dr. Zsuffa Ákos azt is elmondta, hogy további bővítéseket tűztek ki célul, például étterem nyitást, szálláshely bővítést és szabadtéri színpad kialakítását, valamint sportolási lehetőségeket kialakítását is. Akárhogy is nézzük, érdemes Pogányba ellátogatni!