Díszítő zselék széles választékban!

A díszítő zselék használata rendkívül hasznos tud lenni, különösen abban az esetben, ha nem elégszel meg az egyszerű manikűrrel, hanem szeretnél igazán különleges manikűrt, mely felér egy műalkotással. Ha szeretnél minőségi díszítő zselét vásárolni, akkor válassz a MarilyNails kínálatából!

Díszítő zselé használatával körmeid igazán különlegessé válhatnak! Ha az egyszerű, egyszínű manikűr már nem elégíti ki szépérzéked és valami igazán különleges manikűrt szeretnél látni körmeiden, akkor érdemes élni a díszítő zselé adta lehetőségekkel. A díszítő zselének köszönhetően igazán különleges színeket, alkotásokat hozhatsz létre. Érdemes az alapszínekkel variálni és ennek megfelelően akár két, három vagy több színt kikeverni. A MaxPaint Colorgel Free és a 3Dimension Colorgel díszítő zselé család minden tagja elkápráztat telt színeivel, hiszen valóságos pigment bombákról van szó. Ezek a csodás díszítő zselék nem hiányozhatnak egy manikűr rajongó vagy profi körmös fiókjából sem! Ha szeretnél csodás manikűrt készíteni magadnak vagy vendégeidnek, akkor mindenképp szerezd be a MarilyNails díszítő zseléket!

A díszítő zselé nem alkalmas a teljes körömfedésre, azonban nem is ez a feladata, hanem, hogy művészi alkotásokat hozhass létre általa. A fehér kikevert színeket világosítani tudod, míg a feketével kikevert színek sötétebbé válnak. A fehér mennyiség hozzáadásával pasztel színeket is létrehozhatsz! A díszítő zselék színkeverési lehetősége végtelen, aminek köszönhetően a legkülönfélébb színeket alkothatod meg! Ha szeretnél csodás manikűrt készíteni, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a MarilyNails díszítő zseléket! Ha bővebb információkra van szükséged, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a marilynails.hu webáruházba, ahol a minőségi termékek széles választékát is megtekintheted!